Szczerze mówiąc dzięki tej zagrywce byłem blisko zakupu bo Morele kojarzyłem z takim X-Komem trochę, czyli głównie elektronika ale oryginalna. PMoja pierwsza myśl, to że ktoś się jebnął albo próbowali wejść w perfumy i nie pykło a teraz robią wyprzedaż. A tu takie buty
@enten: Niekoniecznie je sprzedaje. Sprzedawcy nie sa jakos mega sprawdzani. Musisz poszperac dalej kto jest sprzedawca. Czasami Sprzedawca jest faktycznie empik i wtedy raczej jest ok:)
@xyz_xyz: no tak ale w takiej konfiguracji prędzej czy później trafią tam podróby tak jak na Empik Ale najgorsze jest to, że mi jeszcze to przynajmniej jakoś zaśmierdziało i gdyby nie Mirek to bym pewnie kierowany renomą sklepu się naciął
Ktoś mi powie o co tu chodzi?
Morele sprzedaje podróbki perfum czy jak?
Normalnie ten flakon kosztuje ponad tysiaka.
#zakupy #morele #perfumy
Nie wiedziałem, że zrobili z niego drugie allegro
https://www.morele.net/wiadomosc/jak-sprawdzic-oryginalnosc-perfum/19685/
Szczerze mówiąc dzięki tej zagrywce byłem blisko zakupu bo Morele kojarzyłem z takim X-Komem trochę, czyli głównie elektronika ale oryginalna. PMoja pierwsza myśl, to że ktoś się jebnął albo próbowali wejść w perfumy i nie pykło a teraz robią wyprzedaż.
A tu takie buty
Ale najgorsze jest to, że mi jeszcze to przynajmniej jakoś zaśmierdziało i gdyby nie Mirek to bym pewnie kierowany renomą sklepu się naciął