Wpis z mikrobloga

Człowiek trochę się cieszy, że niektórzy poszli po rozum do głowy a trochę płaczę przez łzy jak prawactwo jest głupie. Codziennie widzę posty Mirków, którzy jeszcze w trakcie wyborów prezydenckich, europarlamentarnych czy parlamentarnych naganiali na głosowanie na konfiarzy a teraz nagle się obudzili, ze #polskieonuce się panoszą. To wy tym ludziom daliście głos.
#bekazpodludzi #bekazprawakow #konfederacja #bekazkonfederacji
Może że zmianami klimatycznymi też się w końcu obudzicie xd
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Codziennie widzę posty Mirków, którzy jeszcze w trakcie wyborów prezydenckich, europarlamentarnych czy parlamentarnych naganiali na głosowanie na konfiarzy a teraz nagle się obudzili, ze #polskieonuce się panoszą. To wy tym ludziom daliście głos.

@RudyMacKenzie: jakieś przykłady tych mirków? W sensie, że to te same osoby? Bo ja tam widzę, że sporo wykopowych konfiarzy nadal jest prorosyjskich albo udają, że nic nie wiedzą o proruskości konfy.

Pierwszy lepszy przykład
Kryspin013 - >Codziennie widzę posty Mirków, którzy jeszcze w trakcie wyborów prezyde...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@Kryspin013: nie no, dalej jest pełno proruskichnkonfiarzy

@RudyMacKenzie: no tak, ale ja pytam o twoją hipotezę z wpisu:

Codziennie widzę posty Mirków, którzy jeszcze w trakcie wyborów prezydenckich, europarlamentarnych czy parlamentarnych naganiali na głosowanie na konfiarzy a teraz nagle się obudzili, ze #polskieonuce się panoszą.

Masz przykłady takich Mirków? Bo ja żadnego chyba nie spotkałem.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: widuję kilku, którzy “zmienili stronę” - sami pewnie wiedzą że o nich chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) @nietak7
Niestety nie jest to dużo ale pokazuje bezmyślność prawakoidow.

Zresztą sam stosunek do kacapów to jedno, nagłe prawactwo się orientuje, że trump ich wydymal, że b--ń nie jest taka fajna. Dużo przykładów
  • Odpowiedz