Aktywne Wpisy

splinter96 +144
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Basti91 +7
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

Yamaha xenter na filmie.
Znalazłem w okolicy takie coś. To jest maxiskuter.
Czyli dużo skuter wg Googla.
Na filmie jest gość który ma 190 cm i z tego co słyszę jest to dla niego za mały skuter.
Problem jest taki że ja jestem jeszcze wyższy.
Dla niezorientowanych szukam czegoś na skuter do pracy.
Więcej tutaj:
https://wykop.pl/wpis/83101391/mirki-zmieniam-prace-odleglosc-9-km-0-5-km-drog-os#287588967
#motocykle
Chyba najprostszy będzie samochód. Dzięki jeszcze raz.
@Sl_w_k_1 Nie, samochód nie będzie najprostszy. Kup coś pokroju Burgmana, albo Grand Dink od Kymco. Nie będziesz miał problemów. Ja po Krakowie śmigałem swoim moto z kufrem 56L i bocznymi sakwami 2x30 i bez problemów dawałem sobie radę. Kwestia obycia się z maszyną i serio, będziesz zadowolony.
Cudów nie ma ale mogę skręcać w pełnym zakresie
Siedziałem na burgmanie i on ma tak kierownicę że wali mnie po kolankach.
Zostaje Yamaha.
2012 rok 5kzl z Francji 20kkm przejechane.
Kupić, nie kupić?
źródło: IMG_20250916_174612
PobierzChcę tą Yamahę.
Pytanie dlaczego nie?
źródło: IMG_20250916_172646
Pobierz@Sl_w_k_1: Ale wiesz, że kierownicą na drodze nie będziesz mocno skręcał, a podczas manewrów na parkingu nogi zdejmujesz z podestu?
@Sl_w_k_1: 20k to ona miała 10 lat temu. Ja bym nie brał. Tym bardziej, że się nie znasz i wpakować się na minę trudno nie jest. Dolicz do