Wpis z mikrobloga

#cs2 #csgo #valve zaczęło banować za sam fakt posiadania urządzenia zdolnego do wykorzystania DMA czyli w skrócie strimowania czitow z innego hardware. Teraz słuchajcie akcje. Od miesięcy miałem problem z połączeniem internetowym na rj45. Jak tylko podłączam to windows wywala bramę sieciową. Próbowałem również kartę na PCI I dokładnie taki sam problem. Bypass do tego problemu jedyny to był adapter rj45 do usb. Używałem go 3 tygodnie i wszystko ładnie śmiga a tu nagle permanentny ban #pubg . Przez tydzień zastanawiałem się za co bo nie miałem pojęcia. Krafton wypuścił posta o miesięcznych Banach i tam pierwszy raz przeczytałem o DMA. Bana dostałem jak tylko wypuścili ten nowy anticheat który banuje z automatu dokładnie 25.08. Wtedy nawet nie było mnie w domu i nie miałem nawet jak dowiedzieć się o tym, że banują z automatu xD. Nie sądziłem, że vanguard #lol czy easyanticheat będą ostoja normalności. Piszę posta, żebyście uważali jak byście musieli kupić taki adapter. A i jest to ban, który nie wyświetla się na profilu steam i podejrzewam, że to celowe działanie bo nie wszyscy uzywajacy adapterów czituja
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach