Wpis z mikrobloga

To nie widziałem tej wypowiedzi. Swoją drogą chyba się nie uzbroiła ta rakieta, bo raczej z tego poddasza zostało by sporo mniej.

@smutny_kojot: Pewnie mają jakieś zabezpieczenia, w końcu kosztują po bańce za sztukę.
  • Odpowiedz
  • 10
@bombastick: To zajebiście że ogarnięci wiedzą, ale ja chyba z milion razy widziałem ten dach w mediach głównego nurtu i za każdym razem mówili, że to dron. I co potem ta szuria z fb ma myśleć, skoro chłopski rozum podpowiada im właściwe wnioski.
  • Odpowiedz
  • 2
Przecież właściciel tego domu mówił, że go rakietą przypadkowo trafili.

@zimowyporanek: W której sekundzie nagrania on to mówi? Ja słyszę, że cały czas mówi, że nie wie co, bo nie pozwalają im wejść na posesję.
  • Odpowiedz
W której sekundzie nagrania on to mówi? Ja słyszę, że cały czas mówi, że nie wie co, bo nie pozwalają im wejść na posesję.

@smutny_kojot: Przecież napisałem że to zniknęło. Wstawiłem wywiady żebyś zobaczył reakcję na pytanie co ich trafiło. Myślałem że to jasne, jednak muszę dawać opisy, bo jeszcze skleisz jakieś dwie moje losowe wypowiedzi i wyjdzie że to NOL i p--------ł. ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
  • 0
@zimowyporanek: Rozmawiamy o tym, co wg ciebie powiedział właściciel, a nie co się nam wydaje. Ja też nie sądzę, żeby to była Gerbera, ale nie słyszałem, żeby w którejkolwiek telewizji padły słowa o rakiecie, a śledziłem dość mocno wszystkie relacje na żywo.
  • Odpowiedz