Aktywne Wpisy

Soothsayer +95
P------e nigdy więcej uchylonego okna
źródło: 1000001653
Pobierz
CrazyZdzich +752
Niech ktoś zrobi portal polskieonuce.pl gdzie będzie można sortować onuce według miast i głosować na najgorszą onucę miesiąca (งⱺ ͟ل͜ⱺ)ง
#polskieonuce #ruskapropaganda #polska #russiahateclub
#polskieonuce #ruskapropaganda #polska #russiahateclub
źródło: 548221948_820880023830357_9007630058209493518_n
Pobierz![Widzieliście kiedykolwiek Tesserakt? [EN], 4.5 minuty.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/9309506e54b2c5bb58bba4407f19bc5938dca5803bfad3f29d6321c492e77efa,q80.jpg)

UE5 koszmarnie chodzi też na steamdecku ale też i szybszych konkurentach na Z1E.
Ten silnik się nie skaluje poprawnie, na niskich ustawieniach wygląda gorzej niż gry z PS4 i działa jeszcze gorzej.
Switch 2 jest po prostu za słaby na ue5, więc raczej można się pożegnać z graniem w gry aaa na switchu chyba że jesteś masochistą. Przypomnę tylko że premia była kilka miesięcy temu. Będzie tylko gorzej z czasem
#gry #nintendoswitch2 #nintendoswitch
ta patologia się już zaczęła od ue4, pamiętam jak bardzo byłem zdziwiony że masz stutter na jakimś indyku 2.5d na ue4.
obecnie eu5 jako tako daje radę tylko w korytarzówkach o bardzo prymitywnej logice, gdzie masz mało albo wręcz praktycznie zero przeciwników
@tubkas12: ano, szkoda że twórcy są zmuszani do używania UE5.
@dymel: myślę że będą wypuszczać kompletne graficzne crapy o jakości wizualiów ziemniaka które nie będą chodzić w stabilnych 30fpsach licząc że jacyś biedni frajerzy którzy nie śledzą obsesyjnie branży się na to złapią.
a jeśli jesteś posiadaczem switcha to nie kupuj po prostu gówna, to samo na pc czy innych platformach. coś działa jak g---o? ściągaj sobie pirata jak musisz zagrać, nie
w praktyce gry wcale nie są dużo lepsze niż na dobrze zoptymalizowanych grach dawniej, za to działają 3 razy gorzej. no i skoro tak szybko i łatwo się robi to znaczy, ze chociaż gry mamy tańsze. a nie czekaj..
najbardziej kontrowersyjny jest ten niemiec bo na przykład wychwalał TAA a coraz więcej ludzi słusznie zauważa że to jest g---o które powoduje
@Eugeniusz_Zua: dalej jest wiele osób która udaje, że problem stutteru nie istnieje na pc, masz twarde dane bo to jest mierzalne a oni gadają że u mnie nie ma gdzie stutter masz na każdym pc. gdyby