Aktywne Wpisy

gobi12 +300
W weekend chwaliłem się zbiorami i zapowiadałem małe #rozdajo pakietu różnych odmian papryczek chili.
Więc jest. W losowaniu można wygrać taki pakiet jak na zdjęciu. W środku jest kilkanaście odmian papryczek i każdej odmiany są 2-4 sztuki.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
Więc jest. W losowaniu można wygrać taki pakiet jak na zdjęciu. W środku jest kilkanaście odmian papryczek i każdej odmiany są 2-4 sztuki.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file3117948580682261444
Pobierz
Uwaga, dowód anegdotyczny, ale demografia w Polsce naprawdę zaczyna mnie przerażać.
Mam 27 lat, większość znajomych w podobnym wieku i - poza jedną parą - NIKT NIE MA DZIECI. Albo mówią kategorycznie nie i nigdy, albo ewentualnie „no za parę lat pomyślimy”. Ta, za parę lat to będziemy 30+, czyli w wieku już bardzo późnym na rodzenie. Biologicznie dzieci powinno się rodzić około dwudziestki, wtedy poród i połóg dla kobiety są najprostsze,
Mam 27 lat, większość znajomych w podobnym wieku i - poza jedną parą - NIKT NIE MA DZIECI. Albo mówią kategorycznie nie i nigdy, albo ewentualnie „no za parę lat pomyślimy”. Ta, za parę lat to będziemy 30+, czyli w wieku już bardzo późnym na rodzenie. Biologicznie dzieci powinno się rodzić około dwudziestki, wtedy poród i połóg dla kobiety są najprostsze,

Czaicie, wiceprezydent rezygnuje z obchodów 11 września, żeby polecieć służbowym samolotem do ciała jakiegoś youtubera/tiktokera.
To tak jakby analogicznie Sikorski nie poszedł na uroczystości np. na Westerplatte, a zamiast tego poleciał na pogrzeb Basi Kurdej-Szatan. Wyobrażacie to sobie? I jeszcze by jej trumnę przewiózł służbowym BMW.
Albo, że Nawrocki olewa Smoleńsk i jedzie na grób jakiegoś kibola. Chociaż to jestem sobie w stanie wyobrazić:)
Dla Amerykanów wolność słowa i debaty jest bardzo ważna, wpisana w Pierwszą Poprawkę.
Zabójstwo Charliego Kirka to argument za odejściem od dyskusji i rozstrzyganiu sporów przy użyciu broni palnej i przelewu krwi słabszych.
Narody demokratyczne mocno się temu sprzeciwiają, bardzo prawidłowe zachowanie ze strony VP.
źródło: charlie kirk debate civil war
PobierzTo teraz do każdego YouTubera będzie latać? I rozumiem, że jakby Tusk poszedł na pogrzeb Lisa zamiast np. obchody 11 listopada to byłoby to dla Ciebie ok?
Podaj mi słynnego na cały świat komentatora politycznego którego zamordował snajper, kiedy ten debatował z ludźmi o odmiennych poglądach - jak to miał w zwyczaju.
Mamy takich? Mamy w ogóle dyskusje polityczne do których zapraszane są "szaraczki" i mogą się wypowiedzieć?
Gdyby Tusk lub Nawrocki wysłali swojego zastępcę na taki pogrzeb to byłoby to jak najbardziej
źródło: charlie kirk więcej
Pobierz@miki4ever: Te sugeranda, że teraz będzie jeździł do każdego youtubera albo że to jak Kurdej Szatan to naprawdę 10/10, głupek z ciebie naprawdę podręcznikowy xD
Nie musisz mieć VP obok prezydenta przy każdych obchodach.
Turning Point USA (TPUSA) i Turning Point Action
Kirk założył organizację Turning Point USA w 2012 i stał na jej