Aktywne Wpisy

cult_of_luna +143
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz
Dzisiaj wracam sobie od koleżanki na Bemowie do samochodu szybkim krokiem, bo zimno, a kurtka jeszcze nie zimowa i widzę trójkę młodych ludzi na ok. koło 20 lat jak we dwóch pchają samochód, a jedyna kobieta w tym towarzystwie próbuje go odpalić - bezskutecznie. Ogarnąłem szybko swoje auto, podjechałem, zaproponowałem, że mam kable i mogę im pomóc jeśli to akumulator padł. Bardzo się ucieszyli, powiedzieli, że już od 40 minut walczą z

Ej, piszę z anonima, bo nie chcę się wychylać, ale coś mnie zaniepokoiło. Zacząłem czytać o ruskiej propagandzie (bo #polskieonuce fajnie to nagłaśniają) i tak dla beki zajrzałem na profil WielkiegoNosa. No i powiem wam, trochę dziwnie się poczułem.
We wpisach naginane fakty pod emocje – przykład na tagu #psiarze pokazywała post kobiety pogryzionej przez swojego psa ze zdjęciem pitbula ale kobietę pogryzł jakiś mały pimpek na profilu. Do tego screeny z fejsa przycięte tak, żeby były tylko najgłupsze komentarze. Konta, które pokazuje też autentycznością nie grzeszą. xD Tematyka wpisów idealnie wpasowuje pod ruską narrację – wojna płci, szczucie ludzi na siebie itd. Kiedyś ktoś wrzucił screnna, że cisnęła po ukrach, ale nie siadło.
Pamiętam też, że wrzucała filmik broniący Mentzena, ale teraz tego już nie ma. Sporo jej wpisów ogóle znika. Trochę to podejrzane.
Może faktycznie #moderacja powinna obczaić ten profil. xD #ruskapropaganda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: temp_file4486090217155356943
Pobierzźródło: temp_file3219883824912761204
PobierzW mojej okolicy mieszka chlopak, chyba z autyzmem. Juz dwa razy wpadal w panike gdy przechodzilem, nie wiem, moze za szybko chodze. I co, mam z domu nie wychodzic?
@Casuel: dziurę, to macie wy psiarze w mózgu.
https://fakty.tvn24.pl/zobacz-fakty/w-2024-roku-psy-w-polsce-pogryzly-ludzi-niemal-27-tysiecy-razy-odpowiedzialnosc-spada-na-wlascicieli-st8397185
1. Raport nie jest jeszcze gotowy, bedzie opublikowany w tym miesiacu
2. Dane w raporcie nie zgadzaja sie z tymi, podanymi przez tvn.
A teraz przepros i przestan szerzyc dezinformacje
No ale zmienilbym teraz strone ulicy, akurat prawda
@Casuel: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Psiarzu, to są dane z sanepidu, we wcześniejszych latach liczby były podobne. To są przypadki, gdy konieczna była wizyta u lekarza po pogryzieniu, więc realnie pogryzień jest dużo więcej.
Sanepid nie publikowal takich danych. Tvn podal falszywe dane. Liczby w raporcie na ktore powoluje sie tvn, sa inne.
Nom, tak było - nie
źródło: image
Pobierz35222 w 2025. Przerazajace dane
źródło: 1000000916
PobierzDobrze, ze ktos podjal temat
Natomiast Tvn- dno