Wpis z mikrobloga

Ale prawicę powaliło w USA j na całym Świecie. Nie ma jak narazie zatrzymania sprawcy, ale wszyscy już wiedzą że to lewica. Nie ma żadnego nazwiska konkretnego ale oskarżają całą bliżej nie określoną grupę, która jest po prostu terminem workiem na wszystkich, którzy się prawicy nie podobają.

Ja bym się tam bardzo w USA bał że to jest wstęp do ograniczenia jakichś praw obywatelskich i państwa policynnego. Bo "trzeba będzie bronić ludzi przed wrogiem"

#polityka #usa
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MYexodus: Lewaczki mocno pucują berło do śmierci Kirka, więc się im obrywa. Poza tym jaki szanujące się Machiavellijczyk by zmarnował taką okazję do wytępienia swoich wrogów?

Ci debile sami się ustawiają pod murem. Piszą pod swoim imieniem i nazwiskiem komentarze w stylu 'teraz trzeba zabić tylko jeszcze tego i tego' i pod tym samym nazwiskiem mają Linkedina XDDDDDDDDD

Wystarczy wysłać maila do pracodawcy i zaczyna się głodówka na bezrobociu (
  • Odpowiedz
  • 0
@RzutKamieniem: a jesteś stanie podać jakiekolwiek imię i nazwisko polityka czy dziennikarza lewicowego, który nawołuje w tym przypadku do kolejnych morderstw? Nie, bo takich nie ma.

Jedynie co ludzie robią to wyciągają treści, które aam Kirk propagował, jak słowa o nie wierzeniu w emaptie czy to o powszechnym dostępie do broni. Ludzie tracą prace za powielanie samych słów, które propagował Kirk.

Ja Ci jestem wstanie podać nawizko prawicowego polityka, który
  • Odpowiedz