Wpis z mikrobloga

@dominowiak ale jest to bezpośrednie wpływanie środkami militarnymi na Polske. Dzisiaj miałem lecieć do Warszawy- nie polece. Tysiące ludzi ma deorganizowaną pracę.
Nie wiesz czy to nie były drony bojowe.
Do czego twoim zdaniem musi jeszcze dojsc?
  • Odpowiedz
@dominowiak nie. Moim zdaniem jest to kolejny raz kiedy Polacy odnoszą bezpośrednie straty i odczuwają problemy w związku z działalnością militarną kacapów.
Prawda jest taka, ze trzeba ich lać na p---e a później prostować tematy- zgodnie ze starouliczną zasadą.
  • Odpowiedz
  • 0
Prawda jest taka, ze trzeba ich lać na p---e

@0rdynus: no wiec jest z tym kilka problemów. Takich które ja widzę, a takich, których nie widzę pewnie jest więcej.
1. środki do zwalczania śnp kosztują w ch.uj pieniędzy. naszych pieniędzy, a to co do nas przylatuje to są również wabiki. I jak pokazał dzisiejszy przykład ruskie robactwo celowo zaplanowało przelot swojego gówna nad Polską. Czy zestrzeliwać wszystko?
2. Jak coś już zostanie zestrzelone,
  • Odpowiedz
  • 0
@0rdynus: ach och. No nie wiem, podobno nasze wojsko przeprowadza jakieś ćwiczenia, manewry czy co tam.
Byłoby szkoda, gdyby przez rosyjskie zagłuszanie GPS na północy kraju zabłądził jakiś dron, czy pocisk manewrujący i wleciał na terytorium Obwodu Królewieckiego.
  • Odpowiedz
@dominowiak ktos gdzieś pisał, że dziś po zamknieciu nieba nad wschodnio polsko bo F16 F35 strzelały do dronów to ruskie rejsowe samoloty nadal latały. Ktoś tez pisał, że taka sytuacja to woda na młyn dla kacapów. Zobacz tylko, że wystarczy wysłać 10-20 dronów, NATO zestrzeli je nad Polską a kolejny samolot rejsowy bedzie sobie leciał dalej pomimo zakazu lotów a wowczas kacapy zamontują ładunek wybuchowy o odpalą go kiedy bedzie nad
  • Odpowiedz