Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@irastaman: Ja właśnie wszedłem na wykop tylko po to żeby skomentować to, co widziałem w komentarzach w 80% dużych portali mediowych - k---a prawie wszyscy piszą że to ukraina, upa, wołyń, dobra rosja XDD ja p------e polski internet jest aż tak przejęty przez kacapów, czy naprawdę 3/4 tego narodu zasługuje na zsyłkę na sybir?
  • Odpowiedz
@plyty_chodnikowe to drugie i nie 3/4 tylko tak z 95 procent ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tu nawet nie chodzi o tą całą Ukrainę i Rosję, wejdź sobie na grupki fejsowe albo na główną wykopową, choroszcz w jakimkolwiek temacie. Bez trollowania i k--------a to na głowę idzie dostać
  • Odpowiedz
@irastaman: właśnie w taki sposób widać, że brak było jakiegokolwiek systemowego podejścia do przyjazdu kilku milionów Ukraińców w ostatnich latach. Jakoś to będzie, wolny rynek wszystko ureguluje; kto by się tam przejmował wzrostami czynszów, miejscami w przedszkolach, kolejkami do lekarza itp. itd. To jest prawdziwa praprzyczyna dzisiejszych nastrojów, nie żadne mityczne ruskie boty kręcące korbą mariuszków z Brighton, nie żadne UPA czy brak wdzięczności. Ja i tak dziwię się, że
  • Odpowiedz
@irastaman o ile to nie są boty, to służby powinny tych ludzi namierzać, zamykac na 24, n---------ć palą po łbie i kazać czytać książki historyczne. I tak, aż do skutku.
  • Odpowiedz