Wpis z mikrobloga

A to wszystko dlatego, że po tym jak się nietypowo zachowywał jako mój widz, zostało mu to wytknięte, został przegoniony z mojego kanału i wtedy mu odwaliło.

Tak można opisać klasyczny arch każdego nietypowego. Na przykład @Mein_Kraft
#kononowicz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ty @meinKraft przyleciales na wykop po tym jak napisales u ola ze pije zubry i dostales bana . Milena stanela w obronie ola i nie dziwie sie ze jej nie lubisz teraz bo nienawisc sie zacznie dopiero jak wylecisz w eter xd
  • Odpowiedz
@Mein_Kraft: patrz, mnie też wkurza sławek i onanista, a Milenę osobiście bardzo lubię i szanuję. Może zrobiłeś coś na początku, co było ofensywą w jej stronę (co wydaje mi się że nawet pamietam), szedłeś w zaparte zamiast przyznać się do blędu a teraz próbujesz usilnie popierać każdy, nawet najgłupszy post który ją atakuje
  • Odpowiedz
@Mein_Kraft: hah, nikt tu3nie jest nikogo podnozkiem. Zostałeś zbankwany na jednym z live Łukasza I od tamtej pory począłeś swoją osobistą "vsndettę" - pamiętam, bo byłem na tym live xd

I nikt nie podnóżkuje Milenie, to czysta faktologia.
  • Odpowiedz
@DarthRevan155: Ale trzeba być chorym, aby stawać za kimś takim jak Milena, mówić jeszcze, że się ją lubi xD Patuske, co chce co chwilę każdemu grozić, stalkować, nagrywa rozmowy z byłymi żonami ludzi i potem to publikuje mimo zapewnień, że tak nis będzie xD Wyzywanie Julki bez powodu i brnięcie dalej w kłamliwą narracje, czemu to niby zrobiła, by na końcu obalić swoje kłamstwa, bo nagle zmieniła powód wyzwisk na
  • Odpowiedz
@ThiZ: nie pisz rozprawek bo i tak tego nikt nie czyta. Staje w obronie, bo uważam ją za przyjaciółkę - nigdy w żaden sposób mi nie zaszkodziła, wręcz pomogła, lubię z nią rozmawiać o codzienności etc - czego tu nie rozumieć. To że wy odklejeńcy najpierw spermicie, zostajecie odrzuceni do hoboka a potem się mścicie, nie sprawi że ktoś wam będzie współczuł lub ktoś dołączy do waszego kółka wzajemnej adoracji
  • Odpowiedz
@ThiZ: cpunie to nie ona wywalila rozmowe tylko olgierdano . mam nadzieje ze bekniesz za to obrazanie jej i chory leb ci nie pomoze pisz se te elaboraty do starego na ktorego sie zaliles na slizgu bo tez tam bylem i cie znam runiek kazdy toba tam gardzi tos przylazl na wykop i z drugim pampersiakiem mein kraft szukasz tu wsparcia
  • Odpowiedz