Aktywne Wpisy

Lekarz z Ciechanowa zostaje milionerem po 3 miesiącach pracy, a wy co? Dalej nie możecie uzbierać na wkład własny na dożywotni kredyt hipoteczny na klatkę 35m2? xD Miesięczne zarobki lekarzy w szpitalach podległych samorządowi województwa mazowieckiego w 2025. Dane dotyczą zarobków na kontrakcie B2B. Dalej będą tu wykopki, które będą negować astronomiczne zarobki lekarzy, że powyżej 100k miesięcznie zarabia może kilku w całym kraju? Czekam też na linię obrony @dr_Batman żeby
źródło: HBJm5HRaEAEbauF
Pobierz
Piotrek7231 +123
#mecz #stadionowejedzenie
Burger XXL Classico - burger wołowy, burger z kurczaka, bekon, krążki cebulowe i ser na bułce brioche w Wrexham AFC £9.40 (45,54pln)
Burger XXL Classico - burger wołowy, burger z kurczaka, bekon, krążki cebulowe i ser na bułce brioche w Wrexham AFC £9.40 (45,54pln)
źródło: G_Nb9U-WkAEAZCo
PobierzOcena
- 1 14.7% (148)
- 2 7.3% (74)
- 3 10.1% (102)
- 4 14.7% (148)
- 5 53.3% (538)

Mireczki, nielimitowany płatny urlop przy b2b, miał ktoś? Sprawdza się to? Jak to wygląda w praktyce? Powoli będę się szykował do zmiany zawodowowej, a w nowej firmie oferują coś takiego. Wiadomo, że to i tak nie jest nieograniczone, ale testował ktoś? Ile realnie da się wziąć? Naturalnie, wpływa na to worklog itd., ale to sam wywnioskowałem. Bardziej liczyłbym na anegdoty
Czy konkretny gość dostanie urlop? To już zależy. Ja znam jednego typa co poszedł na pół roku - ale był niezastapywalny w tym co tam robił.
@JamesJoyce: jak w nowej firmie? Przecież to twoja firma jest nowa. Ty tylko będziesz świadczył usługę klientom, takim jak ta firma. Chyba nie chcesz powiedzieć, że będziesz j---ł 8h na etacie jak ci na UoP, płacąc mniejsze podatki i udając przedsiębiorcę?
Nie znam tego przypadku ale moim zdaniem jakby gość nawet mając "asystenta" tworzył dobrą dokumentacje i historię swojej pracy to byłby zastępowalny nawet gdyby to oznaczało że trzeba zatrudnić na jego miejsce np 2 osoby. I z mojego doświadczenia firmy same sobie szkodzą nie zmuszajac ludzi do robienia dobrej dokumentacji bo pozniej się kreaują ludzie niezastępowalni.
Ale ta historia w moich