Aktywne Wpisy

TheTostu +96
Uwielbiam sobie wchodzić na fanpejdż Pełnomocnika Prezydenta m.st. Warszawy ds. komunikacji rowerowej. Zawsze lubię sobie podejrzeć komentarze, z których większość to jakieś randomy, które nawet nie mieszkają w Warszawie.
https://www.facebook.com/PelnomocnikRowerowyWarszawa
Na przykład macie taki post: po latach omijania Alei Solidarności przez c-----ą infrastrukturę (albo jazda po chodniku, którego połowę zabrały samochody na parking albo po 3-pasmowej ulicy) wreszcie doczekaliśmy się ścieżki rowerowej z prawdziwego zdarzenia. Powszechna szczęśliwość.
#warszawa #samochodoza
https://www.facebook.com/PelnomocnikRowerowyWarszawa
Na przykład macie taki post: po latach omijania Alei Solidarności przez c-----ą infrastrukturę (albo jazda po chodniku, którego połowę zabrały samochody na parking albo po 3-pasmowej ulicy) wreszcie doczekaliśmy się ścieżki rowerowej z prawdziwego zdarzenia. Powszechna szczęśliwość.
#warszawa #samochodoza
źródło: 600195798_1438845977809079_8931554856160752060_n_jpg
Pobierz
sforce +43
#gielda pomysły co powiedzieć żonie że się straciło na cfd szukaj

Mireczki, nielimitowany płatny urlop przy b2b, miał ktoś? Sprawdza się to? Jak to wygląda w praktyce? Powoli będę się szykował do zmiany zawodowowej, a w nowej firmie oferują coś takiego. Wiadomo, że to i tak nie jest nieograniczone, ale testował ktoś? Ile realnie da się wziąć? Naturalnie, wpływa na to worklog itd., ale to sam wywnioskowałem. Bardziej liczyłbym na anegdoty
Czy konkretny gość dostanie urlop? To już zależy. Ja znam jednego typa co poszedł na pół roku - ale był niezastapywalny w tym co tam robił.
@JamesJoyce: jak w nowej firmie? Przecież to twoja firma jest nowa. Ty tylko będziesz świadczył usługę klientom, takim jak ta firma. Chyba nie chcesz powiedzieć, że będziesz j---ł 8h na etacie jak ci na UoP, płacąc mniejsze podatki i udając przedsiębiorcę?
Nie znam tego przypadku ale moim zdaniem jakby gość nawet mając "asystenta" tworzył dobrą dokumentacje i historię swojej pracy to byłby zastępowalny nawet gdyby to oznaczało że trzeba zatrudnić na jego miejsce np 2 osoby. I z mojego doświadczenia firmy same sobie szkodzą nie zmuszajac ludzi do robienia dobrej dokumentacji bo pozniej się kreaują ludzie niezastępowalni.
Ale ta historia w moich