Wpis z mikrobloga

✨️ Zawiedziony kolega z korpo
W jednej korpo miałem takiego kolegę, który się żenił. Zaprosił współpracowników na wesele.
Miał poniżej 170cm i był przypakowany, czyli ogólnie komiczny wygląd napakowanego manleta (niche conflict - jak już jesteś manletem to pakowanie tylko pogorszy sutuację, pownienieś wtedy iść w niszę intelektualizmu, stylizowanie na prawnika, filozofa itp, ale do rzeczy...).
Wtedy mu zazdrościłem bo byłem zbluepillowany (TAK byłem simpem, niech pierwszy rzuci kamień kto nigdy nie był!).

Ale teraz mu współczuję bo wiem do czego prędzej czy później doprowadzi jego związek.
Po pierwsze ta laska na bank będzie musiała brać jakieś hormony lub pobudzacze na libido żeby z nim keks uprawiać.
I nad gościem wisi miecz Demoklesa - on już nie ma połowy majątku tylko jeszcze o tym nie wie.
I ten ciężki dylemat przed którym stanie gdy zobaczy jak wysokie są jego dzieci: zrobić test DNA i zdjąć różowe okulary?
Przebudzenie będzie bolesne, zderzenie ze ścianą, świat się zawali. Trzymam za niego kciuki bo to spoko ziomek.

#blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach