Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Bardzo mozliwe, ze ma nieleczone adhd. Jesli tak jest to najlepiej ci bedzie z nia zerwac. Jesli to natomiast nie jest jednak adhd to jest najlepiej ci bedzie z nia zerwac.

Chcialbym miec takie problemy gdzie nie ma zadnego dylematu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim trzeba jej mówić że nie da się z nią dogadać ani jej w czymś zaufać. Jak się będzie rzucać, złościć czy obiecywać poprawę która nigdy nie następuje to ja bym z nią zerwała, bo nie da się żyć z drugim człowiekiem któremu nie można zaufać. Ona nie jest Twoim dzieckiem które masz dopiero nauczyć odpowiedzialności, tylko to Twoja partnerka i na standardzie powinna być już słowna, odpowiedzialna i godna zaufania.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie oszukuj się, ona się nie zmieni. Kiepski materiał na żonę. Potem zostawi dzieciaka w samochodzie na parkingu w pełnym słońcu i będzie tragedia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wszyscy teraz zwalają wszystko na ADHD. Niech po prostu ustawia sobie przypomnienia. Też zapominam. Po to mam organizer papierowy, którego używam codziennie od liceum, a do ważnych spraw jeszcze ustawione przypomnienia. Niech się zorganizuje w ten sposób, to ogarnie. Płatności robię na czas, raczej nie zdarza mi się nic zawalić terminowo (nie mówię, że na pewno, ale nie przypominam sobie takiej sytuacji).
  • Odpowiedz