loczyn loczyn 08.09.2025, 22:36:37 via iOS 0 + @manlet185cm @Schweinefleischsuppe @manlet185cm @Essapierds2007 @Dusk_Forest77 @Kroledyp @zjadlbym_kebaba @kingbruceleekaratemistrz @slapdash @BulgarskiTaboret Może być farmazonem ale dla mnie ma respekt po wiecznosc bo prawdopodobnie dzieki niemu nie weszla Beka 0%.Co do jego predykcji - bylyby dobre w normalnym uniwersum, ale w tym wbrew logice zostaly odpalone drukarki we wszystkich krajach, a u nas BK2% pozniej BK0%, Glapa nie podnosil stóp, dom wariatów.AlePokaż całość
manlet185cm manlet185cm 09.09.2025, 06:27:17 via Wykop 0 + @BulgarskiTaboret: XDXD to chyba podobny czas jak cezary graf wyzywal cale krypto od krasnalcoinow
zjadlbym_kebaba zjadlbym_kebaba 09.09.2025, 11:53:46 via Wykop 0 + dla mnie ma respekt po wiecznosc bo prawdopodobnie dzieki niemu nie weszla Beka 0%@loczyn: XDDDDD
#gielda
źródło: obraz
PobierzMoże być farmazonem ale dla mnie ma respekt po wiecznosc bo prawdopodobnie dzieki niemu nie weszla Beka 0%.
Co do jego predykcji - bylyby dobre w normalnym uniwersum, ale w tym wbrew logice zostaly odpalone drukarki we wszystkich krajach, a u nas BK2% pozniej BK0%, Glapa nie podnosil stóp, dom wariatów.
Ale
@loczyn: XDDDDD