Sznepfowa i cały jej pseudosalonik, są w stanie poświęcić prywatność i bezpieczeństwo jej syna, żeby tylko KZ nie dostał koncesji. To nawet nie są ludzie, tylko podłe kreatury, a ta "baba" ma jakąś obsesję ¯\(ツ)/¯
Tylko nie wyjcie do księżyca jak ludzie znowu zaczną oceniać Kasię Nawrocką
@Lime0606: Jak ty porównujesz zajście w ciąże jako dzieciak, do bycia yebnym mordercą i zbrodniarzem, to cóż. Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować wychowania xD
@marv0oo: W kwestii obrony komuchów idź pisać umoralniające wysrywy komuś innemu, jak macie w partii ludzi takich jak Piotrowicz. I naucz się czytać przy okazji
@Lime0606: Jacy wy k---a jesteście prości i żałośni. Nie jesteś z nami, to jesteś pisiorem xD sram na pis, idź szczekać z takimi argumentami do kogoś innego xD Teraz pewnie odpalisz syndrom wyparcia i będziesz się pluł, że kłamię i na pewno jestem pisiorem. To takie przewidywalne i schematyczne, tak jest zawsze xD
#bekazlewactwa #bekazko #bekazpodludzi #polityka #tvp #kanalzero #stanowski
@Lime0606: Jak ty porównujesz zajście w ciąże jako dzieciak, do bycia yebnym mordercą i zbrodniarzem, to cóż. Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować wychowania xD
@Lime0606: Jacy wy k---a jesteście prości i żałośni. Nie jesteś z nami, to jesteś pisiorem xD sram na pis, idź szczekać z takimi argumentami do kogoś innego xD
Teraz pewnie odpalisz syndrom wyparcia i będziesz się pluł, że kłamię i na pewno jestem pisiorem. To takie przewidywalne i schematyczne, tak jest zawsze xD