Wpis z mikrobloga

@tojestmultikonto: Wstęga Mobbiusa. Tj. pretenduje do niej. Ale to jest zabawa w topologię. Jak to będziesz chciał mieszać w swoje hipotezy, to wdepniesz w jeszcze większe g---o niż Ci się wydaje.
  • Odpowiedz
To ja mam Ci jeszcze wnioski wyciągnąć?

@tojestmultikonto: Widzisz, jako dzieciak dużo bawiłem się w ten sposób wszelkiego rodzaju rzeczami. Na studiach bawiłem się nieco bryłami nieeuklidesowymi. Ale jeżeli dasz komuś po prostu trytytkę i każesz się bawić, to będzie miał na ten temat przemyślenia, które są związane z tym z czym się akurat zajmuje. Więc nie mam zielonego pojęcia na jaki temat chcesz mieć przemyślenia?
Bryły nieeuklidesowe? A co
  • Odpowiedz
Więc nie mam zielonego pojęcia na jaki temat chcesz mieć przemyślenia?

@Ucik: Chciałbym dowiedzieć się co znalazłeś bawiąc się skręconymi i spiętymi trytaki.

Ja doszedłem do wniosku, że są to "NOŚNIKI ENERGII", działają trochę jak sprężynka i trzeba użyć siły żeby zmienić ich kształt.

FOTON NIE JEST NOŚNIKIEM ENERGII, BO FOTON TO TAKA SKRĘCONA "TRYTKA". TYLE, ŻE BEZ TRYTKI.
  • Odpowiedz
@tojestmultikonto: Skręcona trytytka jest nośnikiem energii, a foton to taka skręcona trytytka więc NIE jest nośnikiem energii.
Brawo! Z logiki to musiałeś być pewnie prymasem jak taka jedna posłanka.
  • Odpowiedz
OBIEKT NIEMATERIALNY, NAJMNIEJSZA PORCJA ENERGI, PO PRZEKAZANIU ENERGII ZNIK

@tojestmultikonto: Więc mówisz tym zdaniem mówisz, że foton jest nośnikiem energii, ale jednocześnie starasz się twierdzić, że foton nie jest nośnikiem energii.
Naprawdę się zdecyduj co chcesz argumentować. Bo tylko robisz z siebie głupka.
  • Odpowiedz