Grubo. A ciekawe co wyprawiał jak jeździł do Moskwy.
W październiku ubiegłego roku ujawniłam historię, którą przez dziesięciolecia trzymałam w tajemnicy (z wyjątkiem najbliższych przyjaciół): Epstein zaprowadził mnie kiedyś do biura Donalda Trumpa w Trump Tower, gdzie Trump mnie obmacywał, a Epstein stał obok i patrzył. (Trump zaprzecza, że coś takiego miało miejsce).
Przez lata milczałam, aby chronić swoją prywatność i rodzinę. Jednak po premierze filmu dokumentalnego, w którym wystąpiłam, poczułam, że muszę powiedzieć prawdę. Aby potwierdzić moją relację, poddałam się badaniu wariografem przeprowadzonemu przez renomowanego egzaminatora, moi bliscy przyjaciele zostali przesłuchani, aby potwierdzić, że przez lata dzieliłam się tą historią, a biograf Trumpa, Michael Wolff, potwierdził, że Epstein ujawnił mu ten incydent.
Niedawno podzieliłam się również czymś, co Epstein powiedział mi kiedyś przy herbacie i chlebie orzechowym Zabar's w swojej rezydencji: że ma film, na którym jestem rozebrana w sypialni w jego domu. Opisał to jako „najpiękniejszą rzecz”, jaką widział. Ta uwaga wtedy mnie przeraziła i nadal mnie prześladuje. Kiedy w 2019 roku obserwowałam, jak agenci FBI przeprowadzają nalot na domy Epsteina, zrobiło mi się niedobrze na myśl, że takie filmy mogły trafić w ręce innych osób. Powiem jasno: nie wyraziłam zgody na obmacywanie mnie przez Donalda Trumpa i nie wyraziłam zgody na filmowanie mnie przez Jeffreya Epsteina. Zabieram głos nie z powodów politycznych, ale dlatego, że Amerykanie – i liczne ofiary Epsteina – zasługują na przejrzystość.
W październiku ubiegłego roku ujawniłam historię, którą przez dziesięciolecia trzymałam w tajemnicy (z wyjątkiem najbliższych przyjaciół): Epstein zaprowadził mnie kiedyś do biura Donalda Trumpa w Trump Tower, gdzie Trump mnie obmacywał, a Epstein stał obok i patrzył. (Trump zaprzecza, że coś takiego miało miejsce).
Przez lata milczałam, aby chronić swoją prywatność i rodzinę. Jednak po premierze filmu dokumentalnego, w którym wystąpiłam, poczułam, że muszę powiedzieć prawdę. Aby potwierdzić moją relację, poddałam się badaniu wariografem przeprowadzonemu przez renomowanego egzaminatora, moi bliscy przyjaciele zostali przesłuchani, aby potwierdzić, że przez lata dzieliłam się tą historią, a biograf Trumpa, Michael Wolff, potwierdził, że Epstein ujawnił mu ten incydent.
Niedawno podzieliłam się również czymś, co Epstein powiedział mi kiedyś przy herbacie i chlebie orzechowym Zabar's w swojej rezydencji: że ma film, na którym jestem rozebrana w sypialni w jego domu. Opisał to jako „najpiękniejszą rzecz”, jaką widział. Ta uwaga wtedy mnie przeraziła i nadal mnie prześladuje. Kiedy w 2019 roku obserwowałam, jak agenci FBI przeprowadzają nalot na domy Epsteina, zrobiło mi się niedobrze na myśl, że takie filmy mogły trafić w ręce innych osób.
Powiem jasno: nie wyraziłam zgody na obmacywanie mnie przez Donalda Trumpa i nie wyraziłam zgody na filmowanie mnie przez Jeffreya Epsteina. Zabieram głos nie z powodów politycznych, ale dlatego, że Amerykanie – i liczne ofiary Epsteina – zasługują na przejrzystość.
#rosja #wojna #polska #bekazpisu #usa #trump #polityka #epstein #ukraina
źródło: IMG-20250905-WA0001
Pobierz