Wykop to martwy portal. 15 lat temu jak by zapytał o opinię na temat instrumentu muzycznego zostałbyn zwyzywany od pedałów i zjebów. Dzisiaj nikt nawet nic nie napisze
@Moonman: Zawsze banowali, ale chociaż jak chłop o-----ł fikoła z elfką w zborzu to wykop miał ubaw przez dekadę. Ban za niewinność bo co to za problem publicznie dostępną treść udostępnić, ale chociaż radocha była, krew mirka przelana ku uciesze gawiedzi. A dzisiaj bany sypią bo demaskujesz ruską farmę trolli. Ale już nikt oka nie zawiesi na boty które propagują te wszystkie tanie seriale i programy telewizyjne ze aż człowiekowi
No ale tak generalnie to flet se kupiłem, Liŕa, za 110 ojro. I zawiodłem się na wykończeniu. Normalnie na reddicie zaraz mnie ludzie zaspamowali o zdjęcia bo tam "tagi" k---a działają a nie w tej hujni która jest nieskończonym bootstrapem. A nie sory, aby serwer nie kwikł musisz zmieniać strony bo jak 10 osób na raz załadowałoby kontentu na tyle scrollowania to w kto wie co by się w serwerowni wydarzyło pdk
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link