Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
✨️ Jak radzić sobie z trudnymi teściami? Ⓘ
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na

pogodny_mis65 +70
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

Co polecacie zagrać dla zgreda jak ja? Co jest takie must have na PS a jeszcze nie grałem? Lubię przy gierce się odprężyć i mieć średni poziom trudnosci wiec raczej soulslike odpadają. Ograłem już różne gierki na ps jak GoW1, Spiderman 1, TLOU, Alan Wake 2, GoT, Days Gone, Wiedzmin, CP2077, Expedition 33, Uncharted, RDR2, Detroit, Until Dawn.
Lubię fabułę jak w Alan Wake czy Expedition ale też świetnie bawiłem się przy GoT, TLoU czy Days Gone. W sumie te 4 gry to chyba taka moja topka na PS.
Wszystko to jakieś takie nie wiem niby człowiek by chciał ale z drugiej strony to się nie chcę