Aktywne Wpisy

wfyokyga +38
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz
Karolaaa555 +6
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

Co polecacie zagrać dla zgreda jak ja? Co jest takie must have na PS a jeszcze nie grałem? Lubię przy gierce się odprężyć i mieć średni poziom trudnosci wiec raczej soulslike odpadają. Ograłem już różne gierki na ps jak GoW1, Spiderman 1, TLOU, Alan Wake 2, GoT, Days Gone, Wiedzmin, CP2077, Expedition 33, Uncharted, RDR2, Detroit, Until Dawn.
Lubię fabułę jak w Alan Wake czy Expedition ale też świetnie bawiłem się przy GoT, TLoU czy Days Gone. W sumie te 4 gry to chyba taka moja topka na PS.
Wszystko to jakieś takie nie wiem niby człowiek by chciał ale z drugiej strony to się nie chcę