Wpis z mikrobloga

@michalxd21: To ja mam odwrotnie. Lubię w sumie oglądać każdego z nich. Na żywo najmniej Czerwa, ale rolki z ciekawostkami ma fajne.
Nie podoba mi się, że oni wszyscy pokłóceni. Nie wymieniłeś Szpara bo w tym konflikcie nie bierze udziału, ale kosę jakąś ze Zbychem chyba ma - niestety nie wiem o co, ale w necie są stare wspólne streamy. Szkoda, ale z drugiej strony przynajmniej się coś dzieje. :P
  • Odpowiedz
@michalxd21: Ja tam i z Czerwem, i z Paklezą mam nie po drodze, jednak tutaj Zbychu ma całkowitą rację. Nie wiem czemu ludzie w ogóle wybierają chess.com zamiast lichessa.

A co do samych streamerów czy też jutuberów szachowych - ja tam polecam oglądać Mateusza Bartla oraz Jakuba Kosakowskiego.
  • Odpowiedz
ludzie w ogóle wybierają chess.com zamiast lichessa.

@Sniper10200: Jedna z głównych wad liczes to czekanie 15 sek na ruch w bullecie. Pół biedy jak ktoś ten ruch zrobi, niestety na moim niskim poziomie często na czekaniu się kończy..
  • Odpowiedz
@astrodamus miałem z dwójką z nich prywatnie do czynienia, nie są tacy źli. Myślę, że to trochę na pokaz robią.
A w szachach też jest polityka, ugrupowania no i w takich kwestiach na żywo też robi sie gorąco.
  • Odpowiedz