Wpis z mikrobloga

#wykop #mikroblog #moderacjacontent #moderacja #heheszki #informatyka #programowanie #pomocy #pytaniedoeksperta

Białka chciałbym zawezwać. Zapomniałem jaki ma login. Ktoś pomoże?

1. Wywalił się skrypt na Wykopie, co doprowadziło do zawieszania się przeglądarki.
2. Treści nie były wyświetlane w sposób prawidłowy.\
3. Czasami brakowało połowy strony i nie można było nic z tym zrobić (znikał tekst z wpisu i obrazki, a także tagi czy godzina dodania tagu, nie byłem w stanie też odświeżyć strony, co zmusiło mnie to resetu i wyczyszczenia wszystkiego.
4. Byłem już zmęczony i poszedłem spać.
5. Obudziłem się z ostrzeżeniem, że dodaję puste wpisy.
6. Nie dodawałem tych wpisów, nie wiem jak się dodały, ale ja nie robiłem nic aby je dodać, niczego nie piłem i nie byłem naćpany.
7. Mój komputer miał lagi, przeglądarka wyświetlała (u góry na pasku, pod adresem, monit o wadliwie działającym skrypcie, który ją spowalnia, przeglądarka wielokrotnie zwracała mi uwagę abym go wyłączył. Po wyłączeniu skryptu strona przez pewien czas działała normalnie.
8. Zostałem ukarany za spam /f lood itp. nie robiąc nic takiego.
9 Moje odwołanie zostało z automatu odrzucone.
10. Więcej na ten temat możecie znaleźć tutaj:

11. Cały czas wyskakuje mi monit, że osiągnąłem 1000 obserwowanych dyskusji. Nie jestem w stanie tego wyłączyć. Znalazłem tę opcję i próbowałem, ale nie działa.
tojestmultikonto - #wykop #mikroblog #moderacjacontent #moderacja #heheszki #informat...

źródło: img1460

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach