Jeżeli to wina mojego komputera to zgłaszam problem, że strona mi się regularnie zawiesza, często nie mogę odświeżyć karty, a w przeglądarce na pasku pojawia mi się komunikat, że jakiś skrypt na stronie http://wykop.pl spowalnia mi przeglądarkę i należało by go zamknąć. Te wpisy, których nie dodałem, mogą być efektem lagów na Wykopie, które wynikają z jakiejś niekompatybilności. W takim razie nie mój problem i nie moja wina. Mam aktualną wersję, bo wczoraj sprawdzałem.
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane
@StonkaM: Dodałem wpis klikając "WYŚLIJ", oznacza to, że tamte wpisy mogły pojawić się właśnie w taki sposób, a winny był temu problem techniczny (zawieszająca się strona). Ja nawet nie klikałem umyślnie w wyślij. Jak zamknąłem przeglądarkę, po takich zwiechach to jeszcze słyszałem (po zamknięciu przeglądarki) utwór muzyczny, który wcześniej zatrzymałem. Wyłączyłem przeglądarkę aby rozwiązać problem ze zwiechami na Wykopie. Po chwili słyszałem utwór, który zatrzymałem przed wyłączeniem przeglądarki, a jak
@StonkaM: Teraz trzeźwy jesteś?! Ja znalazłem jedną z przyczyn, a drugą przyczyną jest interfejs Wykopu, który umożliwia jednym kliknięciem pustego tagu. Jak dodasz do tego wieszającą się stronę i właściwie czarny ekran, który na nic nie reaguje, to masz już odpowiedź skąd wzięły się te wpisy. @Moderacja: To wina jakiegoś skryptu na stronie, sposobu obsługi interfejsu
@StonkaM: możliwe, że robią to z winy interfejsu użytkownika, ale to nie jedyny problem, przynajmniej nie w moim przypadku, ja miałem problem techniczny i nawet nie byłem w stanie dodać tych wpisów.
@zomos: Nie jestem pewny czy to wina mojego komputera, przeglądarki czy jakiegoś wykopowego skryptu, który pośrednio lub bezpośrednio wywołał taki efekt. Kto jest temu winny? Oczywiście, że ja. Nie mam przecież oczu w dupie. Nie wiem do kogo mam mieć o to pretensje, chyba do moich rodziców.
@tojestmultikonto: Pilnuj się, za bardzo naciskasz na cudze guziczki. Ja znikałem z tego portalu na rok z kasowaniem historii i na mirko i z komentarzy.
Jeżeli to wina mojego komputera to zgłaszam problem, że strona mi się regularnie zawiesza, często nie mogę odświeżyć karty, a w przeglądarce na pasku pojawia mi się komunikat, że jakiś skrypt na stronie http://wykop.pl spowalnia mi przeglądarkę i należało by go zamknąć. Te wpisy, których nie dodałem, mogą być efektem lagów na Wykopie, które wynikają z jakiejś niekompatybilności. W takim razie nie mój problem i nie moja wina. Mam aktualną wersję, bo wczoraj sprawdzałem.
źródło: wypok
Pobierzźródło: nsfw
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/82923931/wpis
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane
źródło: wykopalisko1
Pobierzźródło: wykopalisko2png
Pobierzźródło: wykopalisko3
Pobierz@StonkaM: Teraz trzeźwy jesteś?! Ja znalazłem jedną z przyczyn, a drugą przyczyną jest interfejs Wykopu, który umożliwia jednym kliknięciem pustego tagu. Jak dodasz do tego wieszającą się stronę i właściwie czarny ekran, który na nic nie reaguje, to masz już odpowiedź skąd wzięły się te wpisy.
@Moderacja: To wina jakiegoś skryptu na stronie, sposobu obsługi interfejsu
źródło: image
Pobierz