Wpis z mikrobloga

jak kononowicz spadł z rowerka i chcący sobie zarobić na tym stonoga grzał temat zapraszając łukasza do siebie to wkurzyłem sie jak powiedział "wy sie tam wszyscy stalkowaliście", bo temat był dość gorący i trzymało sie kciuki żeby narracja była jak najmniej psuta przez ludz mających małe pojęcie o temacie i nie śledzących tego od początku, ale jak bardzo hochsztapler stonoga trafił tym w punkt i mam zgnite jak są stalkowane jakieś wymoczki z wykopu (jeszcze rozumiem jak czepiają sie rodziny, wchodzą na postronne osoby), bo sobie piszą negatywnie o antylatexowej stronie i zaraz jest "mamy twój adres, zaraz cie dojedziemy w taki czy inny sposób prawnie, powysyłamy do rodziców", no to nie jest nietypowe zachowanie jak u sławusia i jego popleczników w żadnym stopniu xD, tak samo wczoraj łukasz wywalił ten telefon mileny z kanału po czym odpalił lajta łełe bo ona nic z tym nie robi nie idzie do sądu, bo sobie kariere w pisie zniszczy, no to uświadamiam bo ja wiem że dla zaburzonych osób kręcących sie przy uniwersum to jest trudne do pojęcia ale to pewnie też jakaś przyczyna że była żona bogutka niechce sie w tym babrać, otóż: NORMALNI LUDZIE NIE LUBIĄ CIĄGAĆ SIE PO SĄDACH i to że wy chcieliście uczestniczyć w uniwersum nie znaczy, że normalny człowiek też chce mieć coś z tym wspólnego bo wiadomo z czym sie to je
#kononowicz #patostreamy
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lament890: Milenka to ogólnie Nostradamus, ona od wielu miesięcy atakowała wszystkich krytykujących, pisząc że WIE O NICH WSZYSTKO, WIE GDZIE MIESZKAJĄ, tak samo było w moją stronę, to co ona pierd---ła na tagu na mój temat XDD i w rozmowie telefonicznej też dowiedziałem się wiele rzeczy na mój temat, o jakichś rentach z mopsu, z zusu, o jakichś paniach co mi muszą pomagać i o tym, że moja partnerka jest
  • Odpowiedz
  • 0
@ThiZ: ja sie aż tak nie zagłębiałem, coś mi migało że ludzie na nią jadą i coś jest z nią nie tak ale teraz widze że jest srogo xD, łukasz twierdzi że nowaka trzeba odizolować, na pewno tak, ale w tym przypadku i słuchając tej rozmowy z żoną bogutka też bym polecił jakieś badania albo odstawić internet i iść do psychiatry skoro wszyscy wiedzą że bogutek ma jakiś swój świat
  • Odpowiedz