Aktywne Wpisy
sloniasek +350

Shyvana +15
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Poweekendowe podsumowanie :
PLUSY:
+ akt 4
+ dropy okay
+ abbysal
+ sprint
MINUSY:
- crashe (tak mam najnowsze drivery)
- lagi znowu są (tęskniłem)
- ingame handel od aktu 4 (why?)
- en game bez zmian, nie zachęca
- balansu skill gemów brak
- balansu ascendency brak (deadeye i miniony OP, reszta prędzej czy później ssie)
- sprint kolizje
- interludia to jest jakaś pomyłka, ktoś to grał. Nuuuuuda i grindu ponad siły
Ogólnie jestem na meh, wracam do POE1. Pozdro.
Także z plusów tej ligi to Akt 4. Naprawdę nie rozumiem
@acidd: Patrząc na historię developmentu tej gry - dokładnie tak się skończy. Przecież developerzy dosłownie kłamali że "buffnęli wszystkie klasy". Tak buffnęli, że gra się c-------j niż w 0.1.
akt 4 mi się nie podoba i w dodatku jakieś crashe itp w mieście. Interludy już lepsze niż to.
Co Ci przeszkadza trade in game skoro po staremu jest nadal taka sama możliwość? Masz wybór to albo to.
@Khaine: Co? Przecież sub poe2 to jedno wielkie narzekanie na wszystko. Na k---a wszystko. Jedne wielkie płacze.
Taka cenzura jest że jak się pośmiałem z małego ogarniania gry albo z płaczliwych streamerów to
@FrostlyMostly: No jeśli gra zawiera mechaniki które rangedy z dobrym movement speedem mogą sobie po prostu ignorować, to nie dziw się, że wszyscy grają dedajem XD Balans tutaj kompletnie nie istnieje i wszyscy pozostali grają w jakiś symulator tortur.
@Khaine: No właśnie nie bardzo. Nawet na thorny robią warriora i wygląda super.
Tutaj kolejny warrior na torturach:
https://www.youtube.com/watch?v=vnfF-6PI4i4
No nie ogarniacie i płaczecie. Sorry ale tak to wygląda.
Bo w 0.1 jako ranged WH byłem permanentnie undergeared, tylko mogłem to omijać tym że nie dawałem się trafić przez pasjonujący gameplay "biegnij do tyłu i strzelaj do przodu".
@Khaine: No jak już farmienie geara czy currency jest problemem w arpg to nie wiem o czym my tu dyskutujemy w ogóle - zwłaszcza że dropi w c--j więcej niż w .1
Prosze cię... daj już spokój.
Narzekanie dla narzekania.
Odpal tą gre albo przestań p-------ć głupoty. Drop itemów i currency jest zdecydowanie większy niż był w
@FrostlyMostly: No litości, ktoś sobie chce po prostu kampanię przejść i gra go ma zmuszać do handlowania już na tym etapie? xd
P--------z i się wypłakujesz - chcesz żeby gra się sama grała.