Wpis z mikrobloga

#bieganie
Siema, jaki zegarek polecanie dla amatora? Zeleży mi, żeby dobrze czytał tętno. Biegam z telefonem. Budżet jakieś 500zl, ale chętnie też mniej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gdzieto ja mogę polecić garmina instincta to wyrwania w tych pieniądzach. Co prawda jest brzydki ale za to wolno chodzi. A tak serio, ma wszystko co potrzeba nawet przy bardziej zaawansowanym bieganiu plus bateria starcza na bardzo długo i ma garmin pay, więc wodę można ogarnąć i bez telefonu
  • Odpowiedz
@gdzieto te tak możesz zrobić, choć wg mnie lepsza opcja tel zostawić w domu i biegać z samym zegarkiem. Ale jeśli tel Ci nie przeszkadza i nie potrzebujesz zegarka, a nie chcesz money wydawać to za kilkadziesiąt zł możesz chińczyka ogarnąć na pasku.
  • Odpowiedz
@gdzieto: jak nie chcesz używać zegarka na co dzień a i tak biegasz z telefonem to można kupić pulsometr na klatkę i będzie dużo dokładniejszy. Możesz kupić taki z decathlona, albo jakiś Garmin/Polar co tam chcesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@gdzieto: ja od maja mam Amazfit Bip 6 i jak na 300zł (pewnie teraz idzie dostać za mniej) to sprawdza się elegancko. Ma GPS, gdzie droższe potrafią nie mieć, i do sportów które uprawiam (koszykówka, tenis, rower, bieganie) nie mam zastrzeżeń. Bawię się w szablony treningu ostatnio i one działają git. Też gdzieś czytałem że niektóre zegarki, na czele z Garminem mają problem z GPS, zwłaszcza na bieżni, tam gdzie
  • Odpowiedz