Wpis z mikrobloga

⚔️ Rand al’Thor vs Geralt z Rivii – Pojedynek Dwóch Legend Fantasy | Arena Bohaterów ⚔️

Kolejna walka, która ukazała się na łamach naszego portalu. Tym razem… no właśnie,czy znacie obu panów? Daje sobie rękę uciąć że przynajmniej jednego z nich na pewno!

Rand al’Thor, czyli Smok Odrodzony z powieści Roberta Jordana „Koło Czasu” zmierzył się z Geraltem z Rivii, tytułowym wiedźminem z powieści Andrzeja Sapkowskiego.

Nieoczekiwanie Rand trafił przez portal do Kaer Morhen i był świadkiem jak wiedźmin dobijał Przeraze… lecz nie mógł rozejrzeć się gdzie się znajduje, bo zaraz potem Geralt rzucił się na niego krzycząc „To ty stoisz za tym atakiem!”…

Klimatyczna scena walki i analiza umiejętności.

Tak poza tym, niesamowitą radochę mi sprawia pisanie tych scen, łączenie obu uniwersów i znaków szczególnych obu panów 🥹

Tak czy siak, zapraszam w niedzielny wieczór na dyskusję, który z nich powinien wygrać? 🤔

👉 https://www.niezbadane-krainy.pl/rand-al%E2%80%99thor-vs-geralt-z-rivii-%E2%80%93-pojedynek-dwoch-legend-fantasy--arena-bohaterow

#fantasy #fantastyka #wiedzmin #koloczasu #wykop
niezbadane-krainy - ⚔️ Rand al’Thor vs Geralt z Rivii – Pojedynek Dwóch Legend Fantas...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niezbadane-krainy: wybacz, ale o co tu chodzi?
Wrzucasz ilustrację zrobioną przez AI. Linkujesz do posta napisanego przez AI, a na koniec stwierdzasz, że:

niesamowitą radochę mi sprawia pisanie tych scen

No bez obrazy, ale tak średnio to wszystko wygląda :)
  • Odpowiedz
@Majku_ nie no Panie możesz sądzić co chcesz, ilustracja oczywiście, że z Ai, żaden ze mnie grafik, a to narzędzie które pomaga ziścić moje wyobrażenie walki, a oskarżenie, że tekst to Ai, no co ja poradzę? Doczekaliśmy czasów gdzie wszystko podejrzewa się o Ai, moje słowo przeciwko Twemu, więc nawet z tym nie walczę ☹️
  • Odpowiedz
@niezbadane-krainy: oj, przestań. To nie jest "słowo przeciwko słowu" (swoim słowem nawet z resztą nie próbujesz zaprzeczać), tylko w tekście jest mnóstwo szczegółów, które świadczą o tym, że tekst został wygenerowany przez AI. Nie chcę być złośliwy, ale jak to odbierzesz, to już twoja sprawa :)
  • Odpowiedz