Aktywne Wpisy

lubie-sernik +59
Jaki kraj w Azji wybrali byście do życia? I dlaczego?
Ja zaczynam życie od nowa i na razie 2.06 lecę do Bangkoku na min. miesiąc. Później może Filipiny albo jakiś inny kraj.
Wszystko będę publikował pod tagiem #sernikpodrozuje więc już zachęcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze
Ja zaczynam życie od nowa i na razie 2.06 lecę do Bangkoku na min. miesiąc. Później może Filipiny albo jakiś inny kraj.
Wszystko będę publikował pod tagiem #sernikpodrozuje więc już zachęcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze

OskariatDeveloperski +225

Widzą to, co normictwo woli tuszować wyparciem i życzeniowym myśleniem. Poza tym BP i przegrywy to dwa odrębne, acz pokrewne zbiory.
Nie jestem OPem jak coś.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Z kobietami? Ja już się powoli zbliżam do 40-tki, więc na nic więcej nie liczę, bo i tak nie dostanę tego, czego bym chciał, a poza tym nie zachwycają mnie już kobiety.
Jak byłem młody (szkoła, studia), to jeszcze było nieco inaczej na świecie, więc dało się coś budować, choć generalnie raz czy dwa się na ludziach naciąłem.
Obecnie obserwuję za to, że wszyscy usilnie maksymalizują zyski przy minimalizacji nakładów,
Oczywiście nie mówię tu np o doświadczeniach łóżkowych. Nie trzeba ich mieć żeby poznać naturę kobiet, no nie?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: to się nazywa
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
a ty myślisz, że jakakolwiek relacja w twoim życiu będzie oparta tylko i wyłącznie na wzlotach i świetnej atmosferze? żyjesz bajkami disneya? raz jest lepiej, raz jest gorzej, życie większości jest przeciętne, najważniejsze to wychodzić z sytuacji, które są na
- każde badanie można zmanipulować i z każdą metodologią można się kłócić
- nauka może dobrze mówić o statystyce i ogóle społeczeństwa, ale w naukach społecznych margines błędu może bardzo
@mirko_anonim: tak jak wspominalem - to jest