Aktywne Wpisy

jmuhha +76
Wytłumaczy mi ktoś jak kiedyś na wsiach z jednej pensji budowali takie chaty? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000019752
Pobierz
Selina_ +12
Pytanie do wykopków 40+, co tak naprawdę się w życiu liczy, co należy olać, a w co zainwestować czas?
#pytaniedoeksperta #pomagajzwykopem #poradadnia #kiciochpyta
#pytaniedoeksperta #pomagajzwykopem #poradadnia #kiciochpyta

I on używał CZYSTEJ nikotyny.
Czysta nikotyna zaś jest w formie stałej, także nie może być mowy o kropli.
Zapewne chodzi Ci o np. taką rozpuszczoną już w glicerynie i glikolu, o mocy 200mg/ml. Wtedy tak, kropla takiego płynu choćby na skórze może się bardzo źle skończyć.
@Drom a co do palaczy... Jeśli ktoś szuka informacji tylko na wykop to mu będę tylko gratulować. IPA jest bardzo toksyczna. Tego nie można spożywać, ani tym bardziej wdychać.
Chłopie, ja 3 dzień mam gorączkę i leżę chora w łóżku i dopiero dzisiaj udało mi się wstać do komputera i wykąpać.
Wcześniej kupowałem longfilla i wlewałem do niego 5 shotów (butelka 60ml). Mam rozumieć, że to będzie to samo, z tym, że longfilla zastępuje aromat?
Podtrzymuję. Nie są to tematy w których jest miejsce na błędy. Ludzie są różni, dodatkowo większość to debile, a z e-papierosami nie ma żartów i widzieliśmy to już wiele razy. Niepotrzebna jest też późniejsza nagonka w mediach. Jeśli nie masz stuprocentowej pewności, to po prostu
Longfill to butelka, w której jest już po prostu aromat, a Ty ją sobie uzupełniasz bazą, lub bazą z nikotyną.
Tutaj masz bazę i nikotynę, ale nie masz