Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +7
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

AlexandraWhite +13
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

![Czy Izrael zabił Charliego Kirka? [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2725b3f5414798a1c043c6adcd96a651fbd8866788e14e4494d48ab5d3b1e67d,q80.webp)
Pytanie do Mirkow imprezowych. Planuje dzis pojsc sam do malego kameralnego klubu, gdzie graja spoko muzyke do potanczenia i mozna wypic piwko. Nie chodzi mi o zaden podryw bo jestem niesmialy i delikatnie mowiac - nie spelniam pierwszej zasady podrywu ale bardziej chodzi mi o procedure calego wyjscia tak zeby dobrze sie bawic, poprzebywac troche z ludzmi nawet jakbym mial tylko pogadac z barmanem o zamawianym piwie. Planuje przed wyjazdem wypic cos na rozluznienie ale co dalej? O ktorej najlepiej wyjechac? Posiedziec troche przy barze czy lepiej od razu na parkiet bo takie okupowanie stolika troche cringe? Ponoc robi sie tez tak ze pije sie p--o i stoi tylem oparty o blat ze niby tak na luzaku. Jakies pro tipy od doswiadczonych klubowiczow? #imprezy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim idz normalnie, kup sobie p--o czy drina stan przy barze albo usiadz na hokerze i juz. Jak poczujesz potrzebe potuptac do muzyki to tak zrob. Nie szukaj tu niewiadomo czego
@mirko_anonim: pic
Parkiet ma swoje prawa.
Jeżeli chlop sie dobrze bawi i mimo, że tańczą rakiety obok to on im nie simpi, nie daje atencji tylko sam sie dobrxe bawi i zaraża swoim nastrojem innych na parkiecie to momentalnie wszystkie laski lacznie z najlepszymi maja
ja mieszkam w gminnym u mnie takich rzeczy nie ma