Wpis z mikrobloga

✨️ Jak dobrze bawić się w klubie?
Pytanie do Mirkow imprezowych. Planuje dzis pojsc sam do malego kameralnego klubu, gdzie graja spoko muzyke do potanczenia i mozna wypic piwko. Nie chodzi mi o zaden podryw bo jestem niesmialy i delikatnie mowiac - nie spelniam pierwszej zasady podrywu ale bardziej chodzi mi o procedure calego wyjscia tak zeby dobrze sie bawic, poprzebywac troche z ludzmi nawet jakbym mial tylko pogadac z barmanem o zamawianym piwie. Planuje przed wyjazdem wypic cos na rozluznienie ale co dalej? O ktorej najlepiej wyjechac? Posiedziec troche przy barze czy lepiej od razu na parkiet bo takie okupowanie stolika troche cringe? Ponoc robi sie tez tak ze pije sie p--o i stoi tylem oparty o blat ze niby tak na luzaku. Jakies pro tipy od doswiadczonych klubowiczow? #imprezy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Przypadkowy: a co za roznica? Gosc mowi ze chce sobie wypic piwko i tyle. Za stanie przy barze go nikt z klubu nie wyrzuci
@mirko_anonim idz normalnie, kup sobie p--o czy drina stan przy barze albo usiadz na hokerze i juz. Jak poczujesz potrzebe potuptac do muzyki to tak zrob. Nie szukaj tu niewiadomo czego
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

pic p--o, tańczyc.Gdyby się laska jakas zadkiem na Ciebie pchala w tańcu to nie panikuj. Dotknij ja w tańcu kontrolniez przegladz reka niewinnie po ramieniu. Jak nie odskoczy i zacznie się bardziej garnąć to połóż jej rece na biodrach. Jak się będzie chciala calowac to się nie daj i powiedz żeby Ci drinka postawila to sie zastanowisz...No i lepiej żebyś miał posprzątane w domu ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
przewidujący-mentalist-44: @przegrywzyciowyv02: idź kiedyś do klubu i spróbuj się dobrze bawić. Wybierz taki gdzie Ci się będzie muzyka podobała i chociaż kiwaj glowa do bitu na parkiecie.

Parkiet ma swoje prawa.

Jeżeli chlop sie dobrze bawi i mimo, że tańczą rakiety obok to on im nie simpi, nie daje atencji tylko sam sie dobrxe bawi i zaraża swoim nastrojem innych na parkiecie to momentalnie wszystkie laski lacznie z najlepszymi maja
  • Odpowiedz