Wpis z mikrobloga

#kiszak
Kiszaczek to dla mnie tzw. confirmation bias, że jak twoja skóra wygląda jak ostatnia strona mojego zeszytu do matematyki w gimnazjum pod koniec roku szkolnego - to masz coś nie tak pod kopułą.

Jutro nowa liga POE2 i o ile zakład, że po prostu poleci buildem od Fubguna czy Zizarana prezentując to jako swój autorski hiperbuild.
Ze mnie żaden buildmaker i theorycrafter więc zwykle gram po prostu na buildach od tych zagranicznych wymiataczy POE, ale ja się nie próbuję tu kreować na ultraznawcę. Po prostu robię 40/40 na lidze w jedynce i się dobrze bawię.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@tomeg123: @zicogod czyli Fubguna build poleci.

Ja czymś innym bo jak wszyscy rollną tego builda to sprzęt będzie drogi fchuj.

Ale deadeye to akurat dość wszechstronna ascendancja jest. Można grać casterami, melasami pod projecties, wszystkim właściwie. Ma jednoznacznie dobre te swoje nodki. To, że na obrazku ma łuk nie znaczy że musisz łukiem grać - wszak to jest POE gdzie nie ma żadnych ograniczeń.
  • Odpowiedz
  • 6
@Talaxin: który to też lata buildem od Fubguna albo innego Junga.

Jedni powiedzą, że taki Fubgun gra zawsze buildami super-meta i że jest to nudne.
Ja powiem inaczej. Fubgun nie gra metą. On JEST metą. Większość streamerów od niego papuguje, a a gracze od streamerów.
Tak powstaje meta, gdzie jedna osoba dyktuje czym gra 20% populacji ligi :D
  • Odpowiedz