Aktywne Wpisy

MonazoPL +111
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
SzubiDubiDu +94
Chciałem tylko powiedzieć, że w Polsce tak około 90% infrastruktury drogowej* nie jest przystosowana pod szybką i wydajną logistykę. Większość ulic, które nas otacza było projektowane za komuny a wtedy jak chłop stanął z furmanką węgla na pół dnia na środku drogi to wszyscy to mieli w dupie bo przez ten czas przejechały 3 samochody a ludzie chodzili głównie po drodze bo chodnik nie istniał albo był krzywy jak uśmiechy naszych polityków.
I
I
źródło: b54621e714c86034f163c48ff2f2cc863c14c9e0334b379fe458167f229f5f43
Pobierz

1. Może jakis pomysł na zamiennik który byłby trochę mniej znaną marką? Chodzi o to, że chciałbym kupić jakiś lepszy zegarek, zarabiam bardzo dobrze, ale niekoniecznie chcę, żeby wszyscy wiedzieli, że stać mnie na zegarek za 10-15k
2. Na chrono24 te zegarki używane są w cenach połowę mniejszych, domyślam się że tak tracą na wartości - może jeżeli bym jednak decydował się na ten model i będę w nim chodził na codzień i znając życie raczej szybko przybędą mu rysy to czy nie lepiej wziąć używkę i mieć w dupie wszystko? Tylko jak tam jest z oryginalnoscią, te oceny sprzedawców są coś warte?
A może tam się skusić na coś innego do tych 15k zł używanego ale będzie z jakiś powodów lepsze?
#zegarki
źródło: Longines_HydroConquest_19604711
Pobierz2. Tagi bardzo szybko tracą na wartości w większości przypadków (traktowane jako entry level do trochę droższych marek, pogardzane) także zrobisz bardzo dobrze kupując używany zegarek w
A ten wodny ścigacz to jaki dokładnie? Bo tych modeli tam jest w ciul. Musi być mechanik czy kwarc też ok?
W tych pieniądzach można coś fajniejszego (moim zdaniem) ustrzelić np. Tudor Pelagos, Longines Zulu Time, Citizen Attesa seria 8000, Grand Seiko sbgn023 albo jakiś konkretny microbrand np. Christopher Ward 12 40mm w tytanie, Formex
@TinancialFimes: nikt kto się nie interesuje zegarkami nie ma pojęcia, że taka marka nawet istnieje, to nie Rolex, że przeciętna osoba rozpozna.
Edit: mi osobiście by było szkoda takich pieniędzy na zwykłą sellitę sw200 w środku ( ͡° ͜ʖ ͡°)