Wpis z mikrobloga

Chłopy czają się aż dziadki pójdą do baru żeby wbiec i p------ć im flagę xD Dorosłe chłopy zachowuja sie jak doslownie przedszkolaki. Dzis pewnie bedzie do gory nogami na zylecie

#mecz #pilkanozna
mackbig - Chłopy czają się aż dziadki pójdą do baru żeby wbiec i p------ć im flagę xD...

źródło: xD

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mackbig: jako kibic nigdy nie zrozumiem zawijania barw jakimś dziadkom i dzieciakom (czy generalnie "zwykłym kibicom"). Jak ultrasi i hoolsi chcą się w to za obopólną zgodą bawić to ok, ale tak to dziecinada. Zwłaszcza, gdy mówimy o jakimś randomowym klubie z drugiego końca Europy, z którym pewnie nie zagramy przez X lat i nie ma ogólnie jakiejś złej krwi.
  • Odpowiedz
@mackbig: Taka specyfika, ja np. nie oburzam sie, ze musze przypiac rower jak go zostawiam przed sklepem, bo wiem ze istnieje prawdopodobienstwo, ze mi go ktos ukradnie jesli zostawie bez przypiecia. Na podobnej zasadzie to dziala z zabieraniem flag, jakby ich nie eksponowali w miejscu publicznym to by je dalej mieli. Mozna tupac nozka, mozna pisac wpisy z oburzeniem na wykopie i twitterze ale swiat rzeczywisty to nie jest bajka
  • Odpowiedz