Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +106
Serio zawsze mnie zastanawiają ludzie kupujący całe zgrzewki wody butelkowanej, szczególnie w Warszawie, gdzie kranówka jest bardzo dobra. No i przy dostępności tanich i dobrych filtrów. Taki jeden filtr dafi na to oszczędność pewnie kilkuset złotych na wodę. A saturatory wcale nie są jakoś specjalnie droższe. Polak po prostu lubi przepłacać i cierpieć.
#takaprawda #przemysleniazdupy
#takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file3796236024490569566
Pobierz
Ulic_Qel_Droma +378
#drogi #samochody #ruchdrogowy drodzy kierowcy, przypominam z rana, że kierunkowskazy włączamy przed wykonaniem manewru a nie w trakcie lub po.

Dosłownie parę chwil szukania na necie, też po angielsku...tak, ona hejtuje typa co zna się na energetyce, pisał o niej książki, artykuły, analizy itd. tylko dlatego bo nazywa farmy wiatrowe wiatrakami w mowie potocznej, bo to jest najprostszy używany w naszym języku termin, nawet artykuły go używają, politycy itd. bo to mowa potoczna.
I wy to widzicie? I ona mi mówiła że ma wiedzę z psychiatrii, jak ona próbowała byc super mądra a tylko wyszło na to kim ona jest...przecież to jest jakaś tragedia....rany boskie....
ręce opadają, przecież nie można być AŻ TAK głupim...
w ogóle aż musiałem sprawdzić bo ja nie wierzę i zapomniałem o co tu chodzi xD
"Kluczową różnicą pomiędzy katolikami i chrześcijanami jest sposób postrzegania Biblii. Katolicy postrzegają Biblię jako autorytet na równi z Kościołem i tradycją. Chrześcijanie postrzegają Biblię jako najwyższy autorytet wiary i praktyki."
"Katolicy wierzą w Boga poprzez instytucję, którą znamy jako Kościół, ale wierzą również w świętych i Maryję Dziewicę, którzy pełnią rolę pośredników między Bogiem a ludźmi i którzy są czczeni dzięki wielorakim przedstawieniom rzeźb, natomiast chrześcijanie wierzą tylko w Chrystusa, jedynego prawdziwego Boga."
XXXXXXXXDDDDDDDDDD ZAJEBIŚCIE WAM TO WYSZŁO, GRATULACJE, to jest dosłownie to samo tylko sobie wymyśliliście że jednej czy dwóch rzeczy nie uznajecie w ten sam sposób xD
#famemma
źródło: DSADASSDA
Pobierz