Wpis z mikrobloga

CHRYSTEPANIEJAPITOLE..... ale to musi być puste w środku, [sami wiecie kto od Don Kasjo] nic dziwnego że moje bycie gejem to choroba psychiczna, zajebiście się dobrali nie ma co, jeszcze do tego wyborca polskiej prawicy wierząca w tych klaunów z wpolsce itd. no i oczywiście katol xD a jak, jak full serwis to full serwis xDDDD [tak, chrześcijanin to formalnie to samo w języku potocznym]

Według ostatnich dostępnych danych z połowy 2025 roku, we Francji znajduje się ponad 1000 turbin wiatrowych, z czego duża część to nowsze konstrukcje budowane na lądzie. Rozwój energetyki wiatrowej we Francji nabiera tempa, a kraj inwestuje w nowe farmy wiatrowe.

Dosłownie parę chwil szukania na necie, też po angielsku...tak, ona hejtuje typa co zna się na energetyce, pisał o niej książki, artykuły, analizy itd. tylko dlatego bo nazywa farmy wiatrowe wiatrakami w mowie potocznej, bo to jest najprostszy używany w naszym języku termin, nawet artykuły go używają, politycy itd. bo to mowa potoczna.

I wy to widzicie? I ona mi mówiła że ma wiedzę z psychiatrii, jak ona próbowała byc super mądra a tylko wyszło na to kim ona jest...przecież to jest jakaś tragedia....rany boskie....

ręce opadają, przecież nie można być AŻ TAK głupim...

w ogóle aż musiałem sprawdzić bo ja nie wierzę i zapomniałem o co tu chodzi xD

"Kluczową różnicą pomiędzy katolikami i chrześcijanami jest sposób postrzegania Biblii. Katolicy postrzegają Biblię jako autorytet na równi z Kościołem i tradycją. Chrześcijanie postrzegają Biblię jako najwyższy autorytet wiary i praktyki."

"Katolicy wierzą w Boga poprzez instytucję, którą znamy jako Kościół, ale wierzą również w świętych i Maryję Dziewicę, którzy pełnią rolę pośredników między Bogiem a ludźmi i którzy są czczeni dzięki wielorakim przedstawieniom rzeźb, natomiast chrześcijanie wierzą tylko w Chrystusa, jedynego prawdziwego Boga."

XXXXXXXXDDDDDDDDDD ZAJEBIŚCIE WAM TO WYSZŁO, GRATULACJE, to jest dosłownie to samo tylko sobie wymyśliliście że jednej czy dwóch rzeczy nie uznajecie w ten sam sposób xD

#famemma
czasnawybory666 - CHRYSTEPANIEJAPITOLE..... ale to musi być puste w środku, [sami wie...

źródło: DSADASSDA

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bonm: człowieku... choroby się leczy, nawet neurologiczne mają leki, a homoseksualizm jest już na całe życie bo to zakodowane preferencje a nie choroba, chorobą nazywasz jak ktoś nie lubi czegoś jeść? ludzie mają swoje własne upodobania, i nie, to nie są turbiny tylko wiatraki, bo to mowa potoczna, do tego nie tylko francja ale i same niemcy mają ponad 2400 turbin...i to tylko za rok poprzedni, ty siebie czytasz? największa
  • Odpowiedz