Wpis z mikrobloga

Wygralem #rozdajo zorganizowane przez uzytkownika @JakDorobic_com i on dowiozl nagrode ()

A ze wygralem kupon do allegro, to zainwestowalem w siebie i zrobilem pierwszy krok do zostania kulturysta xD Kupilem gumy oporowe i zestaw hantli z obciazeniami i lacznikiem. Obciazenie moze i skromne 20 kilogramow, ale najpierw trzeba ogarnac jak wykonywac cwiczenia poprawnie. Zamiast gum moglem jakis drazek kupic, jednak wydaje mi sie, ze wiele na nim nie zrobie, a gumami moge sobie dopelnic trening.

Polecam Pana @JakDorobic_com i dziekuje dla niego (ʘʘ)
1X6D - Wygralem #rozdajo zorganizowane przez uzytkownika @JakDorobiccom i on dowiozl ...

źródło: temp_file1468134710690686768

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1X6D: ja od marca zacząłem walic ok 80 pompek dziennie. Widoczny progres w sile i ilosci powtórzeń w serii ale bez szału z rozbudowa miesni . 5x w tyg. Robie bo sie juz przyzwyczaiłem ale fajnie gdyby coś przy okazji uroslo ;) niestety na więcej nie mam czasu
  • Odpowiedz
@Aguirre_gniew_brzozy tak z 8 powtórzeń w serii jest optymalne powinno to być dla ciebie wysiłkiem, między seriami rób długie przerwy jedz dobrze 2g biała na kg masy ciała i dbaj o sen. Oczywiście nie możesz być na deficycie bo będziesz powoli rósł albo w ogóle.
  • Odpowiedz