Wpis z mikrobloga

@Anonim5 dobrze, gdyby te wszystkie leśne dziadki poszły na emeryturę i Kaczyński i Tusk i wielu innych.

Problem jest taki, że z tego co się orientuję oni już pobierają emerytury...
  • Odpowiedz
@Anonim5 po 18 latach dobrze byłoby zakończyć duopol

Choć rozumiem, że Ty preferujesz jednego dziada wysłać na emeryturę, a innego zostawić. Mało sprawiedliwe.

Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale myślę że w przedziale wiekowym 25 - 60 jest sporo mądrych ludzi, którzy mają pomysły i inne spojrzenie niż Jarek i Doncio.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@MadaIvar 24 lata. Popieram Tuska ale nie w każdej kwestii, ostatnio nabrałem dobrego zdania o Karolu Nawrockim gdy zablokował podniesienie podatków i kryminalizację banderowskich symboli. Ale on to robi pewnie tylko pod publiczkę, gdyby PiS rządził to wszystkie niekorzystne rozwiązania dla Polaków by podpisywał jak Duda.
  • Odpowiedz
24 lata. Popieram Tuska ale nie w każdej kwestii, ostatnio nabrałem dobrego zdania o Karolu Nawrockim gdy zablokował podniesienie podatków i kryminalizację banderowskich symboli. Ale on to robi pewnie tylko pod publiczkę, gdyby PiS rządził to wszystkie niekorzystne rozwiązania dla Polaków by podpisywał jak Duda.

@Anonim5: dzięki PiSowi jesteś zwolniony z podatku dochodowego do 26 czy 27 roku życia.
Jak rządził ostatnio Tusk, to wszyscy wyjeżdżali do Irlandii kiedy mieli 20-24 lata.
Prawda
  • Odpowiedz