✨️ Jak poradzić sobie z odrzuceniem po wakacyjnej miłości?Ⓘ Na wakacjach poznałem kobitkę i nie mogę się pozbierać, że dała mi kosza. Była to znajoma znajomego na wyjeździe i fajnie z nią spędziło mi się tydzień, polubiłem ją więc chciałem z nią spędzić czas po wakacjach jednak odmówiła. Mam 25 lat i to był mój pierwszy kontakt z dziewczyną bo rozmawiała ze mną normlanie, oraz dotknąłem ją kilka razy. Zazwyczaj zawsze kazały mi spadać, lub ignorowały. Rozumiem też ją, że odmówiła bo jest z wyższej klasy społecznej gdyż jest z Warszawy, studiuje prawo, zna angielski i francuski a ja jestem zwykłym cieciem studiującym zarządzanie w Łodzi. #zalesie #podrywajzwykopem #logikarozwychpaskow
@mirko_anonim: ta na pewno bo studiujesz nie to co trzeba nie tam gdzie trzeba to cię olała była miła na wyjeździe bo dlaczego miałaby być niemiła? ale jej nie zainteresowałeś jako facet i szuka chada :)
zaręczam ci że gdybyś był chadem to byś mógł studiować kosmetologię na akademii w Krośnie i by do ciebie przyjeżdzała na weekendy :)
✨️ Autor wpisu (OP): @heniek_8 jak być takim chadem jak ty? Nie stać mnie na operacje plastyczne. Skoro nie jestem chadem to dlaczego miałaby być miła, kiedy całe życie wszystkie uciekają ode mnie bo nie jestem chadem?
dlaczego miałaby być miła, kiedy całe życie wszystkie uciekają ode mnie bo nie jestem chadem?
@mirko_anonim: jest miła na takiej samej zasadzie gdy zapytasz na ulicy dziewczynę o drogę na przystanek, albo jakąś babkę pracującą w Auchan gdzie są filtry do kawy - to odpowie na twoje pytanie, może się nawet uśmiechnie, może nawet zrobi kilka kroków żeby lepiej wytłumaczyć i pokazać
nie ma to nic wspólnego z ich uczuciami romantycznymi wobec ciebie
Na wakacjach poznałem kobitkę i nie mogę się pozbierać, że dała mi kosza. Była to znajoma znajomego na wyjeździe i fajnie z nią spędziło mi się tydzień, polubiłem ją więc chciałem z nią spędzić czas po wakacjach jednak odmówiła. Mam 25 lat i to był mój pierwszy kontakt z dziewczyną bo rozmawiała ze mną normlanie, oraz dotknąłem ją kilka razy. Zazwyczaj zawsze kazały mi spadać, lub ignorowały. Rozumiem też ją, że odmówiła bo jest z wyższej klasy społecznej gdyż jest z Warszawy, studiuje prawo, zna angielski i francuski a ja jestem zwykłym cieciem studiującym zarządzanie w Łodzi.
#zalesie #podrywajzwykopem #logikarozwychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
ta na pewno bo studiujesz nie to co trzeba nie tam gdzie trzeba to cię olała
była miła na wyjeździe bo dlaczego miałaby być niemiła?
ale jej nie zainteresowałeś jako facet i szuka chada :)
zaręczam ci że gdybyś był chadem to byś mógł studiować kosmetologię na akademii w Krośnie i by do ciebie przyjeżdzała na weekendy :)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: jest miła na takiej samej zasadzie gdy zapytasz na ulicy dziewczynę o drogę na przystanek, albo jakąś babkę pracującą w Auchan gdzie są filtry do kawy - to odpowie na twoje pytanie, może się nawet uśmiechnie, może nawet zrobi kilka kroków żeby lepiej wytłumaczyć i pokazać
nie ma to nic wspólnego z ich uczuciami romantycznymi wobec ciebie