Wpis z mikrobloga

✨️ Jak poradzić sobie z odrzuceniem po wakacyjnej miłości?
Na wakacjach poznałem kobitkę i nie mogę się pozbierać, że dała mi kosza. Była to znajoma znajomego na wyjeździe i fajnie z nią spędziło mi się tydzień, polubiłem ją więc chciałem z nią spędzić czas po wakacjach jednak odmówiła. Mam 25 lat i to był mój pierwszy kontakt z dziewczyną bo rozmawiała ze mną normlanie, oraz dotknąłem ją kilka razy. Zazwyczaj zawsze kazały mi spadać, lub ignorowały. Rozumiem też ją, że odmówiła bo jest z wyższej klasy społecznej gdyż jest z Warszawy, studiuje prawo, zna angielski i francuski a ja jestem zwykłym cieciem studiującym zarządzanie w Łodzi.
#zalesie #podrywajzwykopem #logikarozwychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:
ta na pewno bo studiujesz nie to co trzeba nie tam gdzie trzeba to cię olała
była miła na wyjeździe bo dlaczego miałaby być niemiła?
ale jej nie zainteresowałeś jako facet i szuka chada :)

zaręczam ci że gdybyś był chadem to byś mógł studiować kosmetologię na akademii w Krośnie i by do ciebie przyjeżdzała na weekendy :)
  • Odpowiedz
dlaczego miałaby być miła, kiedy całe życie wszystkie uciekają ode mnie bo nie jestem chadem?

@mirko_anonim: jest miła na takiej samej zasadzie gdy zapytasz na ulicy dziewczynę o drogę na przystanek, albo jakąś babkę pracującą w Auchan gdzie są filtry do kawy - to odpowie na twoje pytanie, może się nawet uśmiechnie, może nawet zrobi kilka kroków żeby lepiej wytłumaczyć i pokazać

nie ma to nic wspólnego z ich uczuciami romantycznymi wobec ciebie
  • Odpowiedz