@vulfpeck chcesz pomóc Ukrainie czy nie ruski trollu.Bez żołnierzy to żadna armia nie wygra z wrogiem jakim jest Rosja. Widzę że nieźle fikołki teraz trolle robią.
@WhiskyRomeo: ciekawe i nawet logiczne ( ͡°͜ʖ͡°) Niech wszyscy zdrowi ukraińscy mężczyźni wrócę wygrać wojnę zdobywając Moskwę a następnie zapraszamy do pracy w Polsce XDD
Bardzo chętnie zobaczę, jak proprzedsiębiorcza Konfederacja w--------a setki tysięcy ukraińskich pracowników z Polski. XD
@vulfpeck: Dziś miałem okazję być w szpitalu bo odbierałem kogoś, jeden z lekarzy był Ukraińcem bardzo dobrze chodź z lekkim akcentem mówiącym po polsku na jednym z takich dość poważnych oddziałów, zajebisty ziomek. Ciekawe co konfiarze i ludzie z pod znaku gaśnicy na to xD
Bardzo chętnie zobaczę, jak proprzedsiębiorcza Konfederacja w--------a setki tysięcy ukraińskich pracowników z Polski. XD
Głosujący na Konfederację to gorszy sort. Sort, któremu ruska propaganda kręci korbą w głowie.
źródło: Screenshot_20250826_170453_X
Pobierzźródło: picture
PobierzOni predzej zobacza wroga w glupim wiatraku niz w rosji, takich mamy patryjotuw husarzy
@vulfpeck: Dziś miałem okazję być w szpitalu bo odbierałem kogoś, jeden z lekarzy był Ukraińcem bardzo dobrze chodź z lekkim akcentem mówiącym po polsku na jednym z takich dość poważnych oddziałów, zajebisty ziomek. Ciekawe co konfiarze i ludzie z pod znaku gaśnicy na to xD