Wpis z mikrobloga

✨️ Rewazektomia - Czy warto?
Czy ktos z was robil zabieg #rewazektomia? Polecacie moze jakichs doktorow? Zaluje ze poddalem sie zabiegu #wazektomia, nie bede wchodzil w szczegoly, ale chcialbym to odwrocic. Robilem wazektomie u Dr Kulika, w momencie gdy robilem te wazektomie to bylem swiadomy ze jest tam rowniez dostepny zabieg rewazektomii, ale dzwonilem do Dr Kulika i ponoc sie tym juz nie zajmuje. Powiedzial tez ze malo kto w Polsce to robi bo to zbyt maly rynek... patrzylem kilka ofert i widzialem ze gdzies tam niby mozna zrobic rewazektomie, ale do dr Kulika mialem zaufanie i widzialem ze on to robil duzo taniej, a teraz to nie wiem... troche w szoku jestem i smutno mi.

#dzieci #childfree #zabieg #dzieci #parenthood #rodzicielstwo

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Catmmando: Gdzie niby ktoś chwali, że to jest odwracalne? Praktycznie każdy lekarz ma wyraźnie zaznaczone na stronie, że ten zabieg należy traktować jako nieodwracalny, i niezdecydowanym albo nie robią zabiegu, albo sugerują zamrożenie plemników ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Tak szczerze to moim zdaniem cała ta wzmianka o możliwości rewazektomii to w dużej mierze dupochron wykonujących. Tak, jestem po i nie żałuję, całość opisałem tu co i jak, jednak tak jak wyżej, wykonujący zabieg wpisują to bo to ich prawnie chroni, ale zabieg odwrócenia już za bardzo im nie leży. Jeśli chcesz dziecko to chyba najlepsza opcja jest tak jak kolega wyżej pisał pobranie bezpośrednio z jąder ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz