Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +17
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

jak ma się przy sobie zawsze rzecz i się pamięta że się ją ma to taki nóż chociażby w kieszeni się okazuje bardzo praktyczny
ostatnio na przykład mniejszy multitool używałem do wyjmowania db killera w motocyklu na testy i dokręcania śruby w chodziku i nic nie muszę szukać tylko jest w kieszeni
źródło: IMG_3810
Pobierzlederman fajny bo gwarancję masz 25 lat więc jak piła się wygła albo by pękła to wymieniają i dostaje się nowy (refurba chyba) ja tak oddawałem mojego przed sprzedażą
tragiczne to jest
15 lat temu płaciłeś za niego pewnie okolice 129zł a teraz kosztują 350zł
ja sam miałem jeden kupiony dawno temu inny model za 140 i już podrapany i zmęczony życiem sprzedałem za 300
mam teraz z mniejszych sog powerpint i to też chińczyk i niby jest ok ale wahanie jest