Aktywne Wpisy

moll +79
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
ArchetypT +154
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@tehniick: Obstawiam że zadecyduje wynik meczu Lech - Widzew. Jak Czubak coś ugra w Poznaniu to pewnie zostanie na stałe.
@first:
źródło: this-is-genius-simon-cowell
PobierzW ogóle Karwan trochę zalatuje z japy Jaconiem, o którym ostatnio gadaliśmy, co nie? xD
A Kłos to nieuk zafajdany. Pamietam jak chciał sie przypucować w mediach, że zna Paulinho z Brazylii i Barcy i mówi do dziennikarza: "jak jest część, pamiętasz mnie, po angielsku?", bo akat Paulinho szedł na trening gdzieś, no normalnie fejspalm.
Teraz nie wiem czy on se sutki zaklejał, bo był cieplak czy tak koszulka Berty Berlin (antypolskiej jak mówiles) go parzyła, że stygmatów stamtad dostawał? A może dorabial jak cipensejs na dworcu ZOO?