Wpis z mikrobloga

#mecz #widzew Jeśli jutro nowym stałym trenerem zostanie Czubak to ja znikam z tagu do momentu wybrania następnego trenera.
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tehniick: ogólnie średnio mi się podobała praca łysego ale gość był od połowy marca w klubie, w okresie przedsezonwoym dostał praktycznie cały nowy skład jeszcze nie wszyscy się zgrali, dodatkowo czego by nie mówić widzew bez wałów sędziowskich miałby te 4 pkt więcej prawdopodobnie i odbiór byłby zupełnie inny - w ogólnym rozrachunku uważam, że to zbyt pochopna decyzja a to też źle świadczy o tym, że klub nie ma
  • Odpowiedz
@tehniick: @Erimar: A co, jeśli Widzew znalazł genialny sposób na wygranie Ekstraklasy czyli "permanentny efekt nowej miotły", przychodzi nowy trener wygrywa na start i w----------ą jak przegra i tak w kółko. Do zwycięstwa w całych rozgrywkach.
  • Odpowiedz
@tehniick: miałem nadzieję, że ten projekt będzie prowadzony mądrze ale jednak zgodnie z (nie)logiką ekstraklasy zamiast dać popracować trenerowi przynajmniej rundę albo cały sezon to po kilku kolejkach zmiana, ehh
  • Odpowiedz
Jeśli jutro nowym stałym trenerem zostanie Czubak to ja znikam z tagu do momentu wybrania następnego trenera.

@tehniick: Obstawiam że zadecyduje wynik meczu Lech - Widzew. Jak Czubak coś ugra w Poznaniu to pewnie zostanie na stałe.
  • Odpowiedz
@first: Według AI w pewnym kraju Afryki 58 lat ci co mają kuśki żyją. Za to ich przywódca żył 95 lat-https://pl.wikipedia.org/wiki/Robert_Mugabe. Dla bogoli w Afryce życie jak w Madrycie jest, bo pomyśl, że on 2.000.000 euro średnio z premiami zarobił przez 10-11 lat gry w piłkę kopaną, a w Afryce na hotele miał, więc tam pewnie hotel 50 osobowy z basenem za 500k euro postawisz. Dla takiego tubylca to
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: A Bartek Ka to co, cieplak?
W ogóle Karwan trochę zalatuje z japy Jaconiem, o którym ostatnio gadaliśmy, co nie? xD
A Kłos to nieuk zafajdany. Pamietam jak chciał sie przypucować w mediach, że zna Paulinho z Brazylii i Barcy i mówi do dziennikarza: "jak jest część, pamiętasz mnie, po angielsku?", bo akat Paulinho szedł na trening gdzieś, no normalnie fejspalm.
  • Odpowiedz
@first: Po wpisaniu frazy w google masz- Bartosz KaRAWAn jest gejem. 20-05-2011, 02:08:51.Największym modnisiem w Legii był Bartek KarAWAn. Kiedyś była taka długa lista z jakiejś kobiecej strony forum, gdzie 40 takich znanych typów było wypisanych. Nawet ten z Radiowej Trójki Mareczek En. KaRAWAn na MŚ 2002 nie pojechał, bo uraz, ale po latach może starszyzna go nie chciała. Wiem teoria spiskowa, ale tam każdy z każdym w pokoju. Chyba
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: Mi najbardziej na cieplaka to Wichniar pasował. Mówi z taką manierą w głosie jak ten Bodo w Idolu co Ci go przeslałem onegdaj.
Teraz nie wiem czy on se sutki zaklejał, bo był cieplak czy tak koszulka Berty Berlin (antypolskiej jak mówiles) go parzyła, że stygmatów stamtad dostawał? A może dorabial jak cipensejs na dworcu ZOO?
  • Odpowiedz