Aktywne Wpisy

Tyrande +278
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +74
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

No ale co by nie mówić, ceny po prostu się dostosowują do rynku. Do tej pory było bardzo, bardzo tanio, zwłaszcza z najwyższą lojalnościówką. Nie ma chyba nadal porównywalnej oferty w tej cenie, a awarie się zdarzają i nie ma się co czarować - teraz trafiło na MyDevila, innym razem trafi na konkurencję. Mam
@krebul: aż mnie zęby zabolały przy czytaniu. Jak do tego dojdzie to znowu będzie migracja. W taki właśnie sposób trafiłem na MyDevil.
Mam nadzieję, że właściciele diabełka po prostu lubią swoją robotę i mają miliony i bez sprzedaży firmy.
Na razie sobie wykupię na rok czy dwa wprzód po cenie z lojalki. No i mają przenieść całość na