Wpis z mikrobloga

Mireczki,
poddaję pewną sprawę pod dyskusję. Ot, klasyczne "mirko rozsądź". Naszło mnie w nawiązaniu do tego wpisu: https://wykop.pl/wpis/82815095/wpis

Otóż - od niepamiętnych czasów mamy w domu telewizor 32". Niegdyś był jeszcze marki SONY, teraz już napis zubożał się o jedną literkę i dumnie krzyczy do wszystkich trzyliterowym SON.

Podkreślę, że u mnie w domu telewizji się nie ogląda, z ekranu - czasami - w weekendy korzystają dzieci, ja natomiast już dawno zapomniałem, że PS4 służy do czegoś innego niż odpalenie Spotify.

Nasz telewizor jest nierzadko obiektem kąśliwych żartów i drwin. I nie, nie (wiem, że mi nie uwierzycie), ale naprawdę się tym nie przejmuję. Bo w centralnym punkcie salonu stoi przyzwoity Marantz, a kawałek dalej przyjemnie grające Bostony (więc już pewnie wiecie, że macie do czynienia ze słuchaczami, a nie widzami) i to z kolei jest mój powód do "dumy" i ewentualnego połechtania ertefałowej próżności.

Robię jednak badanie społeczne, bo ciekawi mnie, czy mały TV jest powszechnie odbierany jako krinż/bieda/beka/cokolwiek innego godnego skomentowania.

Naprawdę ludzie na to zwracają uwagę? XD

#rtv #tv #telewizory #elektronika #kiciochpyta #ankieta
@Bemol0 +1371
Patrzcie jaką mam ogromną plazmę w "trzygwiazdkowym hotelu" w Bydgoszczy. Tylko zapomnieli dołączyć lornetki. Dobrze, że tylko na jedną noc.

#bydgoszcz #hotel

Mam małego telewizora

• Minimum 55 cali i zielona sofa muszą być 50.0% (9)
  • Rozmiar się nie liczy a technika 50.0% (9)

Oddanych głosów: 18

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach