Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +306
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Redminek 0
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
poddaję pewną sprawę pod dyskusję. Ot, klasyczne "mirko rozsądź". Naszło mnie w nawiązaniu do tego wpisu: https://wykop.pl/wpis/82815095/wpis
Otóż - od niepamiętnych czasów mamy w domu telewizor 32". Niegdyś był jeszcze marki SONY, teraz już napis zubożał się o jedną literkę i dumnie krzyczy do wszystkich trzyliterowym SON.
Podkreślę, że u mnie w domu telewizji się nie ogląda, z ekranu - czasami - w weekendy korzystają dzieci, ja natomiast już dawno zapomniałem, że PS4 służy do czegoś innego niż odpalenie Spotify.
Nasz telewizor jest nierzadko obiektem kąśliwych żartów i drwin. I nie, nie (wiem, że mi nie uwierzycie), ale naprawdę się tym nie przejmuję. Bo w centralnym punkcie salonu stoi przyzwoity Marantz, a kawałek dalej przyjemnie grające Bostony (więc już pewnie wiecie, że macie do czynienia ze słuchaczami, a nie widzami) i to z kolei jest mój powód do "dumy" i ewentualnego połechtania ertefałowej próżności.
Robię jednak badanie społeczne, bo ciekawi mnie, czy mały TV jest powszechnie odbierany jako krinż/bieda/beka/cokolwiek innego godnego skomentowania.
Naprawdę ludzie na to zwracają uwagę? XD
#rtv #tv #telewizory #elektronika #kiciochpyta #ankieta
#bydgoszcz #hotel
Mam małego telewizora