Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +181
PijeWodePoPierogach +126
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Zawsze chorowałem na Omegę Seamaster ale ceny tejże zaczynają się od ok. 30tys. Ale znalazłem coś podobnego co też spełnia moje oczekiwania. a przy tym jest tańsze o ok. 10tys.
Te dwa zegarki:
https://wkruk.pl/zegarki/tag-heuer/zegarek-tag-heuer-aquaracer-professional-300-date-4
https://wkruk.pl/zegarki/tag-heuer/zegarek-tag-heuer-aquaracer-professional-300-gmt-2
Co myślicie i który z tych dwóch? Razi mnie jedynie ten dwunastokątny bezel, w Omedze jest okrągły. Oczywiście Omegi jeszcze nie skreślam ale trochę boli wydatek dodatkowych 10tys.
To będzie mój pierwszy poważny zegarek. I chciałbym zapytać jeszcze o proces zakupu. Link oczywiście przykładowy, ale mam tu pewność sklepu. I mogę odebrać osobiście co też jest dla mnie plusem. Tylko czy jest możliwość przymiarki wcześniej? Jak wyglądają tak wysokie transakcje. Mam przyjść z gotówką? Proszę o wszelkie rady.
U----i nie wchodzą w grę.
#zegarki #zegarkiboners #watchboners
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Tyle, że to twój gust i twój wybór masz tu w dobrej cenie:
Kraff.pl -17% vs kruk
Omegi też mają tańsze i możliwość rat
jak chcesz kupować w kruku to poszukaj kogoś, kto jest w ich "klubie dla przyjaciół", 10% zniżki to zawsze będzie parę stówek taniej ;)
W W.Kruk nawet na stronie chyba można umówić przymiarkę w
W wypadku zegarków nie warto, jeśli są w zasięgu, to brać. Realnie zniżki powinieneś dostać na oba jakieś -15% (więcej na Taga) od ceny z metki sklepowej. Sklep Kraff też polecam.
Mi np jeśli chodzi o nurki podobają się SEIKO 62mas ale nigdy nie kupiłbym takiego jako alternatywę dla omegi czy rolexa tylko dlatego że
@IV_RP: Kartą ale wiem, ze są jakieś limity. Jak meble kupowałem to mogłem zmienić do jakiejś kwoty, powyżej to już coś tam nie działało, nie pamiętam, to było z 15 lat temu. Po prostu nie wiem czy takie kwoty jak 20-30tys można płacić do ręki.
Inna sprawa to nie wiem jeszcze gdzie będę kupował. Czy to dobry pomysł
Zobacz chrono24 jako odnośnik
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
No i waga: Tag 167,8 gramów, Omega 194,9 gramów. Też spora różnica na korzyść Taga.
Przymiarka obu obowiązkowa, bo może wyleczysz się z Omegi lub z Aquaracera
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰