Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pekas: myślę, że ćpuny czy alkusy zawsze tu były, ale ich wpisy nie wpadały w gorące, bo kiedyś trzeba było mieć kilkaset plusów, a teraz wystarczy kilkanaście. Także faktycznie, tu chyba zostali tylko tacy userzy xD
  • Odpowiedz
jakieś małolaty n----------ą jakieś dziwne posty o niczym, w ciągu dnia nagle k---a jacyś maklerzy giełdowi XD i od biedy jakieś ciekawe posty, które masz ochotę czytać.

@pekas: Tymczasem negatywne wysrywy w stylu "nienawidzę psów, oby ich zakazali" znikąd dostają +500 plusów i wlatują w gorące ¯\(ツ)/¯ I tak prawie codziennie. Jak pewne tematy nie są botowane, to ja jestem wilkiem leśnym.
  • Odpowiedz
Dobry wpis Mireczku! A jak ja napisałem że przegrywy i polityka zniszczyły ten portal to zostalem zwyzywany i wrzucony na czarno (bardzo mi z tego powodu wszystko jedno)

Życiowe niedorajdy znowu się oburzyły, że ktoś im wypomniał że robią bagno!
A potem płacz… dlaczego społeczeństwo nas nie lubi? Dlaczego nas odrzuca? Bo robicie gamonie wszystko żeby was nie lubić i się od was odciąć!!!

Jestem na tyle stary że też pamiętam czasy
  • Odpowiedz
Nie jestem zaskoczony ani trochę, przecież to tylko śmieszna stronka z losowymi zdjęciami, linkami i komentarzami. Teoria martwego internetu ma się coraz lepiej. Zostaną tylko boty, trolle, masochiści i pracownicy agencji PR pracujący dla establishmentu politycznego heh.
  • Odpowiedz
Teoria martwego internetu ma się coraz lepiej.

@CapaciousCore: Coraz częściej mam wrażenie, że wchodzę w rozmowy z AI na zagranicznych forach, a nie faktycznych ludzi.
  • Odpowiedz
@pekas ...a spróbuj się o coś zapytać(kiedyś pytałem o konkretne opony)to dostaniesz odpowiedź w stylu "wejdź na Oponeo i se poczytaj" "żebyś pytał o opony wyścigowe a nie jakieś g---o opony...". Jestem tutaj, to chce zapytać tutaj. Jak nie mam nic do napisania na dany temat, to się nie odzywam i nie wylewam frustracji na innych. Ale nie wszyscy to rozumieją.
  • Odpowiedz
@przezwzrostprzegralemzycie @CapaciousCore @megun Z tym umieraniem internetu to jest po prostu prawda. cały ruch skupia się coraz bardziej wokół kilku serwisów (fb, instagram, yt) gdzie przeciętny Smith czy Kowalski czerpie większość informacji bez potrzeby zaglądania gdzie indziej - dla nich to właśnie jest internet.
Do tego sama jakość stron czy dyskusji, treść większości stron to okropny ściek + w ostatnich latach wszechobecne AI.
Naście lat temu mogłem wpisać dowolne
  • Odpowiedz