Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@xyzzy no jest roznica, jedne sie odginaja np od ciężaru itp. nie mam możliwości przetestować wszytskich dostępnych dlatego pytam
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@xyzzy i jak jedziesz autem to siedziaz z kabura, apteczka i ladownicami? Jak chcesz sie odlać po drodze czy cos jeszcze zalatwić to idziesz z tym wszytskim przypietym ? Druga sprawa, jak wpinasz molle w ten swoj pasek ?
  • Odpowiedz
@xyz_xyz:

molle

Nie jestem w wojsku, jestem strzelcem sportowym, tym od dziurawienia papieru na regulowanej strzelnicy, jeśli jesteś w wojsku to dostaniesz oporządzenie, nie musisz samemu sobie kupować.

jak jedziesz autem to siedziaz z kabura, apteczka
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@xyzzy molle to standard montażu a nie pojecie zarezerwowane dla wojska...

Czyli na stanowisko przypinasz wszytsko po kolei do paska lub jedziesz juz z przypiętym i kierujesz na siebie dziwne spojrzenia ? Ciekawie

Bo gdybyś mial pas jaki pokazałem wyżej, to odrywasz go z rzepa, jedna cześć zostaje w spodniach a druga zostawiasz w aucie/ plecaku z calym szpejem. Tak samo caly szpej na siebie zakladasz w 5 sekund....
Juz pomijam temat pasów do
  • Odpowiedz
@xyz_xyz:
Molle mi się kojarzy z komandosami bazarowymi w kamizelkach i magazynkami na klacie, uzbrojonymi jak islamski najemnik stojąc na ściśle wytyczonym stanowisku strzelający na komendy w papier, trochę żenada według mnie.

założenie kabury i ładownic na pasek również zajmuje 5 sekund, przynajmniej moich.

I co to znaczy dziwne spojrzenia? W sensie zakładanie kabury na strzelnicy jest jakieś dziwne? Nie wiem na jakie uczęszczasz ale mnie średnio obchodzi co kolega obok
  • Odpowiedz