Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
cocklush69 +2
#psiarze
Ten tag służy do polaryzacji społeczeństwa, , popatrzcie na aktywność głównych krzykaczy tagu, ruskie onuce. Wszyscy którzy się tu udzielają w agresywnym tonie, jesteście ofiarami ruskich trolli, żal mi was
Ten tag służy do polaryzacji społeczeństwa, , popatrzcie na aktywność głównych krzykaczy tagu, ruskie onuce. Wszyscy którzy się tu udzielają w agresywnym tonie, jesteście ofiarami ruskich trolli, żal mi was

Hej, jaki pas polecacie do przypięcia kabury, apteczki, ladownic ? Coś sztywnego?
Duzo dobrego slyszalem o Templars Gear PT6
Ten mam,.jest na prawdę solidnie zrobiony
@xyzzy a jak trzeba się przeszpejować na karabin albo na strzelbę to zdejmujesz cały pasek od spodni?
Do tego pasy strzeleckie są sztywne, dzięki czemu nic się nie majta, nic się nie wygina i leży zawsze tam gdzie ma leżeć, nawet jak się intensywnie ruszasz. No chyba że strzelasz statykę to wystarczy Ci pudełko na pistolet i ewentualnie staza.
@gregor40: Wtedy wkładasz wskaźnik bezpieczeństwa do komory i pistolet do pudełka, w jaki sposób chcesz mieć lufę pistoletu skierowaną w kierunku kulochwytu jeśli masz ją w kaburze podczas strzelania z karabinu? Jeśli się położysz z karabinem mając w kaburze pistolet, będzie skierowany on w przeciwnym zwrocie do zwrotu kulochwytu podczas strzelania, za co powinieneś
Weź przeczytaj sobie jeszcze raz ze zrozumieniem Rozdział 2 tego nieszczęsnego "wzorcowego regulaminu" i przemyśl, kiedy b--ń się przenosi a kiedy dokonuje się "wszelkich czynności związanych z obslugą broni". Jak odczytasz to zrozumiesz.
Dodatkowym szokiem może być dla Ciebie to,.że z karabinu da się strzelać w postawie stojącej, klęczącej a
@xyzzy: xd
zolnierze:
To tu dostaje się oporządzenie?
źródło: you-guys-are-getting-paid
PobierzNie lubię pasów typowo IPSC. Ten jest o tyle fajny że sztywny i standardowe molle, więc praktycznie wszystko pasuje, łącznie z pierdołami z ali. I nie ma "martwych stref" przy klamrach, co jest dla mnie ważne bo z lewej przy klamrze trzymam timer, a z prawej ładownicę strzelbową jak jest potrzebna. Ten templar ma wycięcia pod te ich ładownice, może być problem z innym szpejem.
A