Aktywne Wpisy

chrupki_z_zupki +145

moll +44
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz

posiada ktoś może nawigację Mio P560 z Windows Mobile 6? Mój teściu prosił mnie, bym mu pobrał jakiś program do nawigacji i jakieś najnowsze mapy na tym urządzeniu wgrał. Najlepiej wspomina Automapę (był zawodowym kierowcą, więc sporo z niej kiedyś korzystał). Niestety mało o tym w internecie, a sprzęt już wiekowy, natomiast bardzo chciałby móc ją jeszcze użyć, zwłaszcza jak będzie jechał za granice poza Unię Europejską, gdzie nie będzie mógł z internetu korzystać. Ja niestety nie mam zbyt doświadczenia z takim sprzętem. Mógłby ktoś pomóc w znalezieniu i instalacji map na tym urządzeniu? Z góry dzięki wszystkim za zainteresowanie.
#pytanie #pytaniedoeksperta #nawigacja #kiciochpyta #problem
@blazer91: Na smartfona są darmowe aplikacje GPS z mapami offline – Magic Earth, Osmand (pobierać przez F-Droid), Here Wego. A ten szrot z Windows Mobile nadaje się co najwyżej do utylizacji.