Wpis z mikrobloga

Ehh... Kupiłem 1.5kg fileta z łososia i c--j nieświeży. Niby Selgros w Krakowie ma serwować turbo świeże produkty. Jeszcze babka przez telefon mówi że mam zapierdzielac z powrotem do nich żeby mi oddali hajs. Jakieś rady?
#krakow #sushi
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rolkapapieru: Ja w Biedronce ostatnio mięso na grilla kupiłem, z datą parę dni po, ale jak nie robię zakupów większych, to zazwyczaj paragon wyrzucam.
Także moją rekompensatą będzie, że więcej już tam nie pójdę :)
  • Odpowiedz
@rolkapapieru: w Kauflandzie jak zgłosiłam w kasie ze kupiłam u nich splesniała suszoną wołowinę, to mi oddali hajs bez paragonu jak im podałam co to za produkt. Poszłam im zgłosić po prostu zeby sprawdzili partie towaru, żeby ktos inny sie nie nadział. Co sklep to inaczej, ale warto sie czasem odezwać nawet, jak ske nie ma paragonu.
  • Odpowiedz
@ArtoWski: spokojnie, nie zdążyłam nawet spojrzeć i od razu po otwarciu uderzył mnie zapach kanapki przetrzymanej przez 2 miesiące wakacji w plecaku. Aż fashbacki z Witnamu mi wrocił. Tego zapachu nie da sie z niczym pomylić (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@karokrakow: za dzieciaka zostawiłem kanapke w plecaku na dwa tygodnie. Po odpakowaniu (nie wiem co mi do łba strzeliło) przywitał mnie smród i larwy stanęły na wiwat. Myślałem, że się porzygam. Nie da się pomylić.. xd
  • Odpowiedz